Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken

Deze verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken is voor iedereen die meer uit zijn/ haar commerciële werkzaamheden wil halen of die zijn/ haar commerciële vaardigheden wil ontwikkelen of verder professionaliseren.

U leert 8 verschillende verkooptechnieken die zich stuk voor stuk in de praktijk bewezen hebben en vervolgens te schakelen tussen deze 8 verschillende verkooptechnieken. Het resultaat van de training is een uitgebreide skillset waarmee u uw verkoopprestaties merkbaar verhoogt en op een gestructureerde manier deals kunt sluiten. Deze training is uniek in Nederland en de geleerde technieken zijn direct toepasbaar bij uw werkzaamheden.

Wilt u ook leren op een gestructureerde manier te verkopen? Wilt u ook meer opportunity’s om kunnen zetten in orders? Of een beter begrip krijgen van verkooptechnieken en verkoopprocessen?

De cursusinhoud is gericht op het leren en beheersen van deze 8 verschillende verkoop-vraagtechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit hebben bewezen. De technieken draaien allemaal om adviserend te verkopen en het krijgen van opdrachten.

U leert uw prospect of klant vragen te stellen met verschillende doeleinden: bijvoorbeeld het creëren van een vertrouwensrelatie, het vaststellen van zijn of haar exacte behoeften, of het tot aankoop motiveren van een belangeloze klant. Zo ontwikkelt u vaardigheden waarmee u effectief en snel kunt verkopen. Doordat de technieken uw inzicht geven en u leren aan te sluiten op de behoeften van de klant, leidt het bovendien tot een werkwijze die voor beide partijen zeer prettig is. U leert, door het stellen van de juiste vragen, ook op een snelle manier vanuit deze technieken welke prospect of klant wel of niet tot aankopen zal overgaan. De trainingen zijn motiverend, interactief, en u leert de theorie door toe te passen zodat u de verkoop-vraagtechnieken na afloop van de training direct in de praktijk gaat gebruiken. Indien door de cursisten gewenst passen we rollenspellen toe tijdens de training.

In Nederland geven wij deze verkooptrainingen op verschillende data en op 6 locatie. Hiernaast verzorgen wij regelmatig (gast)trainingen in diverse internationale steden zoals onder meer New York, Londen, Bangkok en Dubai. U kunt zich inschrijven voor de klassikale trainingen via een open rooster. We werken in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Een geweldige training en zeer gunstig geprijsd. Dit maakt onze training in deze cursusvorm ideaal en uitermate toegankelijk voor zowel particulieren en bedrijven. Bovendien kunnen medecursisten met verschillende professionele achtergronden leiden tot verrassende en verrijkende inzichten.

Deze training kan zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.

 • Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken

De 8 verschillende verkooptechnieken

In deze verkooptechniek leert men moeilijke vragen te stellen op een zachte manier in een eerlijke dialoog. Daarbij leert men gestructureerd vragen stellen om de werkelijke behoeften van de klant te begrijpen en het vertrouwen op te bouwen. Alles met het oogpunt uw klant succesvol te laten zijn.
In deze verkooptechniek leert men vragen stellen om de aandacht en een relatie te krijgen met prospects en/ of klanten. Hiermee creëert de verkoper makkelijker openingsvragen om een behoefte eerder te herkennen.
In deze Sales techniek wordt geleerd om vier verschillende type verkoopvragen aan een belangeloze prospect te stellen zodat iemand gemotiveerd wordt om tot aankoop over te gaan.
In deze verkooptechniek leert men vragen te stellen aan prospecten/ klanten om een positieve sfeer te creëren en zodoende prospecten / klanten tot aankopen of meer aankopen over te laten gaan.
In deze verkooptechniek leert men wetenschappelijke verkooptechnieken om de omzet dan wel de kans te vergroten om iets te verkopen.
In deze verkoop/ sales techniek leert men vragen te stellen aan prospects/ klanten om te begrijpen en er gebruik van te kunnen maken in welk stadium de klant is om over te gaan tot aankopen.
In deze verkoop/ sales vraagtechniek leert men vragen stellen om de deal te sluiten/ closen.
In deze verkoop/ sales techniek leert men het verschil tussen open en gesloten vragen om zodoende de behoefte, problemen, zorgen en ervaringen te weten te komen van de prospecten/ klanten maar ook om snelle, feitelijke en basis antwoorden te krijgen om tot een snelle verkoop te komen. Hierbij tevens gebruikmakend van verrassingsvragen waar de klant niet op rekent.

Trainingsvormen

Op verschillende data en plaatsen in Nederland bieden wij deze trainingen aan via een open rooster. We werken in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Zo profiteer je van dezelfde voordelen als bij een Incompany of bedrijfstraining, maar dan zeer gunstig geprijsd. Dit maakt deze cursusvorm ideaal voor particulieren en bedrijven. Bovendien kunnen medecursisten met verschillende professionele achtergronden leiden tot verrassende en verrijkende inzichten. Het niveau wordt aangepast aan de cursisten.
Klassikaal via Open Rooster € 440,- per dag

Profiteer van een gunstig geprijsde training in een kleine, gemêleerde groep. Zo leer je niet alleen van de trainer, maar ook je medecursisten met verschillende achtergronden zorgen voor nieuwe inzichten. Ideaal voor particulieren en bedrijven. Lees meer

Ons gehele cursusaanbod kan ook op locatie gegeven worden. Wij komen dan bij uw bedrijf langs om u en of uw collega’s gericht te trainen. Dat kan op kantoor, in een winkel, of op welke werkvloer dan ook. We werken in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

De prijzen:

*€ 1100 per dag, training duurt 6 uur.
*prijzen gelden bij een groep van tot maximaal 12 deelnemers
€ 550,- per dagdeel ochtend of middag, training duurt 3 uur
€ 650,- per dagdeel avond, training duurt 3 uur

Als je liever dicht bij huis blijft, kies je voor een efficiënte Incompany training. Ons gehele cursusaanbod kan op locatie gegeven worden. Wij komen dan bij je langs op kantoor, om jou en je collega’s gericht te trainen. Lees meer

Dedicated
*€ 1500,- per dag
*prijzen gelden bij een groep van tot maximaal 12 deelnemers

Voor een dedicated training komt u met een groep collega’s of werknemers naar ons toe voor een training op maat. Neem even afstand van uw dagelijkse omgeving en werkzaamheden, om gewapend met nieuwe tools als topverkoper terug te keren. Lees meer

Wie de praktijksituatie gericht aan wil pakken, maar niet weet waar te beginnen, kiest voor de Floorwalker. Wij lopen een dag met je mee op kantoor, in de winkel of op het callcenter, en geven praktijktips die direct toegepast kunnen worden. Lees meer
Telefonische verkoop is een vak apart. Daarom bieden wij gespecialiseerde trainingen voor callcenters. Deze trainingen kunnen in-company gegeven worden of als dedicated training bij ons plaatsvinden. Lees meer
Voor wie echt tot het uiterste wil gaan, bieden we de mogelijkheid om een 1:1 Salestraining te volgen. Dit is een één-op-één privétraining die geheel naar jouw persoonlijke wensen en behoeften ingevuld kan worden, op een locatie naar keuze. Lees meer

Waarom ons kiezen?

   • Leer schakelen tussen 8 bewezen verkooptechnieken
   • Ontdek een effectieve werkwijze door adviserend verkopen
   • Leer van een gedreven verkooptrainer met veel praktijkervaring
   • Onze cursusinhoud is echt nieuw en uniek in Nederland
   • Trainingen kunnen ook geheel op maat gegeven worden
   • Opleidingsgarantie

Wat zeggen onze cursisten?

Ik had een goed verkoopteam, maar nu nog veel beter. De klant is tegenwoordig zeer goed geinformeerd en de verkoop vraagt een nog betere doordachte strategie. De aanpak van deze training sluit daarbij perfect aan. Het verkoopgesprek is 80% van het verkoopsucces.
Cursist Mike Emmelkamp bij Graham Hulsebos VerkooptrainingenEigenaar Mike & Hyatt, Siempre BV
Ik heb nu meer Structuur in mijn verkoopgesprek na deze trainingen.
Cursist Frits Redeker bij Graham Hulsebos VerkooptrainingenFrits Redeker Verkoper, Hugo Boss Almere
Na de verkooptraining is het echt anders, moest eraan wennen maar merk wel dat ik nu meer vraag. Hierdoor kan ik de exacte oplossing voor de klant sneller bereiken.
Cursist Gabi Kraatz bij Graham Hulsebos VerkooptrainingenGaby Kraatz Verkoopster, Siempre BV
Super! Niet alleen theorie, maar ook goede praktische oefeningen. Heerlijk gegeten op een leuke locatie. Kennis is macht en Graham weet hier alles van. Op een leuke manier veel wijzer geworden. Mijn dank is groots!
Cursis Vanessa Raphaela bij Graham Hulsebos VerkooptrainingenVanessa Raphaela, Agent Provocateur
Ontzettend veel geleerd. Toon, tempo, aandacht en kennis zeer goed. Zou zeker weer een training volgen
Cursist Michelle Lageweg bij Graham Hulsebos VerkooptrainingenMichelle Lageweg
Ik vond de training erg interessant en dit kan ik zeker toepassen op mijn werk.
Sophie Spoelstra - Office manager , ITPH Facility Centers