Beste Verkooptrainer
8 Verkooptechnieken
Meer $ucc€s
SpringestEdubookersOfferte Aanvragen
0

AanbiedingAanbiedingMasterclass Verkopen Virtueel

AanbiedingAanbiedingMasterclass Verkopen Virtueel

Verkooptraining Accountmanagement Open Rooster

20% sale
Productomschrijving
Verkooptraining Accountmanagement Wat wil je uit je bestaande accounts en verkoopgesprekken halen? Meer omzet voor jezelf, je medewerker of je team? Meer conversie op alle contactmomenten? Wil je hulp bij een goed verkoopgesprek of een telefoonscript? De verkooptraining van Graham Hulsebos staat garant voor een hogere omzet, meer plezier in je wer...

Verkooptraining Accountmanagement

Wat wil je uit je bestaande accounts en verkoopgesprekken halen? Meer omzet voor jezelf, je medewerker of je team? Meer conversie op alle contactmomenten? Wil je hulp bij een goed verkoopgesprek of een telefoonscript? De verkooptraining van Graham Hulsebos staat garant voor een hogere omzet, meer plezier in je werk en controle over je gesprekken. Wil je nu al meer weten over een training door Graham Hulsebos? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06-42540208.

“Na de Accountmanagement Verkooptraining van Graham heb ik samen met mijn team meer dan 20% meer conversie behaald. Dit gaat alle verwachtingen te boven. Dit is de verkooptraining waar ik het meest aan heb gehad.”

Wat leer je in de Accountmanagement Verkooptraining?

Na de Accountmanagement Verkooptraining beheers je 8 verschillende verkooptechnieken. Deze verkooptechnieken zorgen ervoor dat je adviserend verkoopt. Je klant zal het altijd een fijne manier vinden om op deze manier contact te hebben. Geen sluwe trucjes of gladde verkooppraatjes. Gewoon oprechte verkooptechnieken waardoor je de perfect sparringspartner bent voor je klant of prospect. Zijn deze technieken dan moeilijk om te leren? Integendeel, wij merken dat mensen sommige al hebben gehad, maar zijn vergeten of het geloof erin op eigen initiatief hebben opgegeven. Wij zorgen in de Accountmanagement Verkooptraining voor een heldere visie wat je ermee kunt bereiken.

Is de Accountmanagement Verkooptraining ook voor doorgewinterde Accountmanagers?

De Accountmanagement Verkooptraining wordt gegeven in klassen van maximaal 6 cursisten. Doordat de klassen met maximaal 6 cursisten zijn gevuld is het mogelijk om iedere cursist op persoonlijk niveau te trainen. Iedere gevorderde Accountmanager en iedere startende Accountmanager heeft hierdoor enorm veel profijt van deze verkooptraining. Tijdens de verkooptraining is alle ruimte om alle praktijkvoorbeelden te behandelen. Doordat in deze training alle tegenargumenten worden verworpen, gaat iedere verkoper, accountmanager of verkoper binnendienst met een nieuw arsenaal aan extra tools de deur uit.

Welke competentie heb ik na de Accountmanagement Verkooptraining?

 • Goed telefoonscript opstellen voor verkoop en afspraken
 • Juiste stem en intonatie gebruiken
 • Structuur in gesprekken brengen
 • Controle hebben over ieder gesprek
 • Inzicht bij klanten en prospects brengen
 • Voorbij gatekeepers komen
 • Beslissers laten beslissen
 • Meer omzet uit bestaande klanten halen
 • Geen praktijkproblemen meer
 • Gedragsprofielen opstellen
 • De juiste sfeer creëren in gesprekken
 • Berekend vragen stellen
 • Gesprekken closen

Onze missie is minimaal 15% meer conversie te behalen voor onze cursisten. Uit de praktijk leren wij dat dit doorgaans op minimaal 25% ligt. Onze cursisten en deelnemende organisaties belonen ons met een 9.0.

De Accountmanagement Verkooptraining bevat deze 8 verkooptechnieken

ORDER

Met deze verkooptechniek leer je d.m.v. structuur en gericht op de praktijk, om op een efficiënte manier te inventariseren hoe je een order gaat sluiten.

BLACKBOOK

Met deze verkooptechniek leer je d.m.v controle een geweldige relatie op te bouwen met jouw klant of prospect. Je leert gemakkelijker openingsvragen te creëren en hierdoor direct alle opportunities ontvangen.

OUCO

Met deze verkooptechniek leer je d.m.v. structuur en controle over het gesprek, jouw klant of prospect inzicht en duidelijkheid te geven dat het winstgevender is om jouw producten of diensten te gebruiken.

GROW

Met deze verkooptechniek creëer je een sfeer in het gesprek, om jouw klant of prospect te motiveren om over te gaan tot één of meerdere aankopen.

SCIENCE

Met deze verkooptechniek leer je veel wetenschappelijke zaken waarom jouw klant of prospect bij jou koopt, zoals jouw klant of prospect echt op zijn of haar persoonlijk gedragsprofiel beter te leren kennen.

SALES CYCLE

Met deze verkooptechniek leer je ontdekken in welke stadium jouw prospect of klant is om tot aankopen over te gaan.

BY THE WAY

Met deze verkooptechniek leer je om aan het eind van elk verkoopgesprek op een verrassende spontane manier geparkeerde, moeilijke, belangrijke, doortastende, informatieve en beslissende informatie krijgen. Hierdoor creëer je altijd een kans om jouw klant of prospect te bewegen tot een aankoop.

CLOSING SKILLS

Met deze verkooptechniek leer je vaardigheden om de deal, opdracht, offerte of order te sluiten (closen) met een unieke combinatie van alle geleerde verkooptechnieken en op een adviserende, wetenschappelijke, gecontroleerde, gestructureerde, leuke, winstgevende en perfecte manier.

Waarom een verkooptraining van Graham Hulsebos?

De Accountmanagement Verkooptraining staat garant voor resultaat, structuur in gesprekken, eye openers voor gevorderden en zin om te verkopen. Als bonus geven wij meerdere tips over meer omzet uit je bestaande database. Heb je moeite om voorbij gatekeepers te komen of iemand uit je team? Na de Accountmanagement Verkooptraining is dat verleden tijd. Wij geven alle geheimen prijs om voorbij de beste gatekeepers komen.

Voordelen Open Inschrijving Verkooptraining Graham Hulsebos

 1. Direct toepasbaar binnen jouw bedrijf
 2. Persoonlijke begeleiding
 3. Compleet met luxe lunch
 4. Leer 8 verschillende verkooptechnieken

Stuur een mail naar [email protected] stuur een WhatsApp naar 06-42540208 of bel direct!

Training specificaties

Locatie
Microsoft Teams
Studiebelasting:
6 uur
Evaluatie
Ja, Online
Afronding
Certificaat van Deelname in pdf. formaat

Reviews

4.9 / 5Based on 7 reviews
 • 4 / 5
  Gepost door: Sybren op 30 Januari 2020
  Ik vond de training zeer leerzaam. Verschillende fase’s van het verkoopgesprek komen aan bod. Ook worden er verschillende verkooptechnieken behandeld. Doordat de trainer af en toe confronteert en spiegelt wordt je gedwongen na...
  Ik vond de training zeer leerzaam. Verschillende fase’s van het verkoopgesprek komen aan bod. Ook worden er verschillende verkooptechnieken behandeld. Doordat de trainer af en toe confronteert en spiegelt wordt je gedwongen na te denken over de stof.
 • 5 / 5
  Gepost door: Margo op 21 Maart 2018
  Leerzame training over verschillende verkooptechnieken. Op een duidelijke en leuke manier vertelt Graham de verschillende technieken en hoe je deze op een simpele maar doeltreffende manier kunt toepassen. Zeker een aanrader al...
  Leerzame training over verschillende verkooptechnieken. Op een duidelijke en leuke manier vertelt Graham de verschillende technieken en hoe je deze op een simpele maar doeltreffende manier kunt toepassen. Zeker een aanrader als je beter in accountmanagement wilt worden.
 • 5 / 5
  Gepost door: Elina vd Hoeff op 21 Maart 2018
  rg enthousiaste en Frisse training gekregen van Graham Hulsebos zelf! Geeft een duidelijk verhaal en een prettige sfeer zodat je alles goed in je op kunt nemen. Zeer tevreden en ga met een goed gevoel en dosis kennis de deur u...
  rg enthousiaste en Frisse training gekregen van Graham Hulsebos zelf! Geeft een duidelijk verhaal en een prettige sfeer zodat je alles goed in je op kunt nemen. Zeer tevreden en ga met een goed gevoel en dosis kennis de deur uit. Mvg Elina vd Hoeff
Schrijf je eigen review

Eerder Bekeken Trainingen

Verkooptraining Accountmanagement Open Rooster
Verkooptraining Accountmanagement Open Rooster

Lees de volledige cursusinhoud, de specificaties, de reviews, beschikbare data en plaats en boek dan direct online uw verkooptraining Accountmanagement.

€499,00€399,00 Excl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »