Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Sales Blog Januari 2020

  • Geplaatst op
  • Door Graham Hulsebos
  • 0
Sales Blog Januari 2020

Meer Sales in 2020?!

Happy More Sales!

Al jaren verzorg ik met veel succes voor veel bedrijven praktijkgerichte verkooptrainingen. In 2020 ga ik me focussen op verkooptrainingen voor Retail en Accountmanagement. Uit ervaring merk ik dat deze beroepsgroepen de meeste behoefte hebben aan verdieping op het gebied van Sales of verkoop.

Verkopen in een winkel of showroom

De afgelopen maanden viel het mij weer op hoe slecht het gesteld is met de verkoopkwaliteiten van winkelpersoneel. In Nederland wordt je in de meeste winkels niet eens behoorlijk begroet, laat staan dat ze iets begrijpen van het begrip verkoop. Speciaal voor deze doelgroep heb ik de verkooptraining Winkelpersoneel ontwikkeld. Samen met jouw team gaan we in op alle facetten van verkopen en klantenbinding. 

Wist je dat door een gerichte begroeting bij de ingang van je winkel, je 70% minder kans hebt op winkeldiefstal? Dat scheelt natuurlijk al heel veel, als je daarbij optelt dat met je met een of meerdere verkooptrainingen van mij, jouw omzet met wel 25% (of meer) kunt verhogen, moet je wel heel goede argumenten verzinnen om niet direct deze speciale verkooptraining te regelen voor jouw winkelpersoneel! 

Deze verkooptraining geef ik graag bij jou in de winkel. Dit levert de dag erna direct winst op voor jou!

Verkooptraining Accountmanagement

In de praktijk kom ik heel veel bedrijven tegen die kampen met een ‘ingedut’ account management team. Telefoontjes worden wel aangenomen en gepleegd, maar het gaat allemaal een beetje op de automatische piloot. Een goede accountmanagers weet zichzelf elke dag op te peppen, om het meest te halen uit zijn bestaande accounts en is gedreven om elke dag acquisitie te plegen.

Wist je dat je door actief je bestaande accounts te benaderen wel 20% meer omzet kunt behalen? 

Met mijn verkooptraining Accountmanagement schud ik jouw team weer wakker en samen stellen we doelen op, om meer uit bestaande relaties te halen en dat er een gezonde (en leuke) competitieve sfeer ontstaat, waarin iedereen beter gaat presteren! 

Dit jaar ga ik mij dus focussen op deze twee beroepsgroepen en houd jullie op de hoogte van alle vorderingen.

 

Andere verkooptrainingen

Naast deze twee speciale verkooptrainingen, verzorg ik ook verkooptrainingen voor:

  • Commerciële Binnendienst medewerkers
  • Buitendienst medewerkers
  • Afdelingen Telefonische Acquisitie & Verkoop

Voor de doorgewinterde verkopers heb ik de ultieme verkooptraining Masterclass Verkoop ontwikkeld. Met deze verkooptraining zet ik jouw verkooporganisatie echt op scherp en gaan we gedurende één dag de diepte in. Ik leer je over alle bekende verkooptechnieken en we gaan in op de specifieke behoeftes binnen jouw bedrijf. Boek de Masterclass Verkoop hier.

Voor nu wens ik iedereen een fantastisch 2020! 

Keep on closing,

Graham Hulsebos

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »