Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Sales Training Verkooptraining in Eindhoven

Boek uw sales training - verkooptraining in Eindhoven gegeven door Graham Hulsebos. De beste verkooptrainer in Nederland. Beoordeeld 9.2.

Sorteren op

7 Verkooptrainingen

7 Verkooptrainingen

Graham Hulsebos Verkooptrainingen: Ontwikkel uw verkoopvaardigheden met de beste trainer

Wilt u uw verkoopvaardigheden verbeteren en uw verkoopprestaties naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de verkooptrainingen van Graham Hulsebos. Onze trainingen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 8 cursisten, zodat u persoonlijke aandacht krijgt en optimaal kunt leren van onze trainer, Graham Hulsebos.

Onze trainingen zijn gebaseerd op 6 leidende principes, 10 basisregels van verkopen, de 5 stappen van adviserend verkopen en 8 verkoop technieken. Deze bewezen methoden zijn ontworpen om uw verkoopvaardigheden te verbeteren en uw doelen te bereiken. Met onze trainingen leert u hoe u effectief kunt communiceren met klanten, hoe u kunt inspelen op hun behoeften en hoe u kunt zorgen voor duurzame relaties.

Onze trainingen worden gegeven in een klassikale setting en zijn gericht op interactie en praktische oefeningen. Hierdoor kunt u de aangeleerde vaardigheden direct in de praktijk brengen. Bovendien is onze trainingslocatie in Eindhoven goed bereikbaar en voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle training.

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze trainingen, getuige de gemiddelde review van 9.4. Wij zijn trots op deze beoordeling en blijven ons inzetten om de beste trainingen te bieden aan onze klanten.

Kies voor kwaliteit en ontwikkel uw verkoopvaardigheden met de verkooptrainingen van Graham Hulsebos. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Adresgegevens Eindhoven

Kennedyplein 200
5611 ZT Eindhoven

Openingstijden Eindhoven

Maandag: 09:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 uur - 17:00 uur
Woensdag: 09:00 uur - 17:00 uur
Donderdag: 09:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag: In overleg
Zondag: Gesloten

Waarom Eindhoven?

 • Direct naast station Eindhoven
 • Parkeerplaatsen
 • Gratis gebruik van WiFi
 • Coffeebar
 • Sfeervol restaurant

Wie is Graham Hulsebos?

Graham Hulsebos is één van de meest deskundige verkooptrainers en motivators van Nederland. Hij geeft al ruim 20 jaar verkooptrainingen aan honderden cursisten wereldwijd. Met een achtergrond in detailhandel en automatisering, en binnen verschillende nationale en internationale bedrijven, heeft Graham een unieke succesvolle formule van adviserend verkopen ontwikkeld. Deze magische formule combineert 8 verschillende bewezen verkooptechnieken.

Verkopen is echt een vak. De basis voor de verkooptrainingen zijn daarom ook ontstaan uit eigen ervaringen en hij heeft zelf tevens vele trainingen gevolgd, zoals: SPIN Sales Training, Upgrade Sales Pipeline Management, Money Maker 2 Program, Sales Professional Assessment Of Knowledge, Management Training Real Problems, Real Solutions, Blackbook Training, Salescycle, Sales Management Training en CRM Specialist.

Welke onderdelen bevat een verkooptraining?

Naast de geheime verkooptechnieken worden in elke verkooptraining ook vele standaard onderdelen behandeld, waaronder;

 • Koude en warme acquisitie
 • Gesprekken opbouwen en closen
 • Krachtige telefoongesprekken voeren
 • Up-selling & Cross-selling
 • Product presentatie
 • Nieuwe klanten werven
 • Uitleg van het verkoopproces
 • Opmaken van perfecte offertes
 • Juiste woorden gebruiken in een gesprek
 • Commitment krijgen van potentiële klanten
 • Inzetten van verschillende verkooptechnieken
 • Unique selling points (USP’s) opstellen en presenteren
 • De juiste triggers inzetten om bij de klant/prospect interesse te wekken

Graham Hulsebos verkooptrainingen gaat verder

De sales trainingen gaan verder dan standaard onderdelen, omdat u (of uw werknemer) getraind wordt tot een écht succesvolle verkoper. Niet enkel in theorie, maar ook in de praktijk. Graham Hulsebos gaat namelijk een stap verder waar andere verkooptrainingen stoppen door Blended learning toe te passen in deze interactieve training.

Tijdens de sales training wordt alles eruit gehaald wat erin zit om als doel succesvol te zijn. Niemand blijft achter en elke cursist krijgt tevens tussentijdse toetsingen. De 8 unieke verkooptechnieken worden op eenvoudige wijze uitgelegd, zodat ze in de praktijk daadwerkelijk toegepast kunnen worden. Dezelfde dag al!

Elke cursist van deze sales training komt met meer kennis uit de training en dat is absoluut terug te zien in de vele zéér positieve reviews (9,0+).

Selling is asking, not telling!

Wilt u ook dat uw werknemers, of uzelf, door onze verkooptraining met opleidingsgarantie 8 verschillende verkooptechnieken leren die stuk voor stuk hun effectiviteit hebben bewezen?
Het trainen van deze verkooptechnieken is uniek in Nederland. Na het volgen van deze interactieve training heeft u de kennis en vaardigheden om tussen 8 verschillende verkooptechnieken te schakelen. Een geweldige basis om gemotiveerd, gestructureerd, beter, makkelijker en meer adviserend te verkopen.

Het stellen van vragen leidt tot een relatie met u en de klant. Deze relatie zorgt uiteindelijk voor meer omzet, maar welke stappen en structuur moeten worden genomen om een relatie te krijgen met uw klant? Welke vragen moeten er gesteld worden om meer omzet te genereren?

Vraag 1: Stel ‘PIJN’ vragen. Worden de omzet targets gehaald?
Vraag 2: Stel ‘ONDERZOEK’ vragen. Werken uw verkopers wel met de juiste verkoopcyclus?
Vraag 3: Stel ‘WENS’ vragen. Wenst u ook 50% + meer omzet?
Vraag 4: Stel ‘TIJD’ vragen. Wanneer wilt u de omzet stijging realiseren?
Vraag 5: Stel ‘SLUIT’ vragen. Wilt u een verkooptraining boeken om de samenwerking aan te gaan? Graham helpt u graag!

 

"Help de klant succesvol te zijn met uw producten en/of diensten"
- Graham Hulsebos

Cursisten beoordeling

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Kwaliteitsgarantie

Volledige dekking: Kwaliteitsgarantie voor al uw sales behoeften

Praktische ervaring

Leerzame lessen uit de praktijk: Praktische ervaring in actie

Voor elke verkoper

Tips en trucs voor het verbeteren van uw verkoopvaardigheden en het behalen van uw targets

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog