Beste Verkooptrainer
8 Verkooptechnieken
Meer $ucc€s
SpringestEdubookersOfferte Aanvragen
0

AanbiedingAanbiedingMasterclass Verkopen Virtueel

AanbiedingAanbiedingMasterclass Verkopen Virtueel

Incompany Verkooptraining MasterClass Verkopen

15% sale
Productomschrijving
Incompany Verkooptraining Masterclass Verkopen Ben je op zoek naar een verkooptraining die écht meerwaarde biedt voor jouw werknemers? Graham Hulsebos is al jaren de meest resultaatgerichte verkooptrainer van Nederland. Zelfs internationaal geeft Graham geregeld verkooptrainingen in het Engels. Met de incompany verkooptraining Masterclass Verkope...

Incompany Verkooptraining Masterclass Verkopen

Ben je op zoek naar een verkooptraining die écht meerwaarde biedt voor jouw werknemers? Graham Hulsebos is al jaren de meest resultaatgerichte verkooptrainer van Nederland. Zelfs internationaal geeft Graham geregeld verkooptrainingen in het Engels. Met de incompany verkooptraining Masterclass Verkopen geef je jouw werknemers de perfecte basis mee om het meest te halen uit bestaande klanten / relaties en behalen ze direct betere verkoopresultaten. Deelnemers beoordelen Graham Hulsebos’ Masterclass Verkopen met gemiddeld een 9,2!

Voor wie is de incompany Verkooptraining Masterclass Verkopen geschikt?

De incompany Verkooptraining Masterclass Verkopen is geschikt voor iedereen die te maken heeft met verkopen. Accountmanagers, showroomverkopers, winkelmedewerkers, telemarketeers, binnendienst medewerkers en buitendienst verkopers. Zelf voor de meest doorgewinterde sales manager, is deze incompany verkooptraining een must om te volgen!

 • Accountmanagers
 • Sales managers
 • Buitendienst verkopers
 • Binnendienst medewerkers
 • Telemarketeers
 • Winkelpersoneel
 • Autodealers
 • Verkopers van keukens, badkamers en meubels
 • en iedereen die zijn of haar targets moet halen!

Graham Hulsebos geeft jouw werknemers vertrouwen en inzicht in verschillende verkooptechnieken, die ze direct kunnen toepassen tijdens hun werkzaamheden. Tijdens deze 1-daagse incompany verkooptraining Masterclass Verkopen, leren jouw werknemers zich volledig te richten op jouw klanten. Door het toepassen van één of meer van de 8 verschillende verkooptechnieken, zullen ze beter in staat zijn om resultaten te boeken. Hogere conversie, meer omzet en meer tevreden klanten is onze missie!

Over welke competenties beschikken jouw werknemers na het volgen van de Masterclass Verkopen?

 • Klantgericht denken & werken
 • Resultaat werken
 • Stressbestendig zijn
 • Doorzettingsvermogen
 • Plannen en organiseren
 • Communicatieve vaardigheden
 • Commercieel inzicht

Met deze skills & vaardigheden is jouw verkoopteam klaar voor de toekomst!

Welke verkooptechnieken komen aan bod tijdens de incompany Verkooptraining Masterclass Verkopen?

Graham Hulsebos neemt je tijdens de Masterclass Verkopen mee en leert jouw werknemers alle ins-en-outs van de 8 verschillende verkooptechnieken:

 1. ORDER
 2. GROW
 3. BLACKBOOK
 4. OUCO
 5. SALES CYCLE
 6. SCIENCE
 7. BY THE WAY
 8. CLOSING SKILLS

Afhankelijk van jouw branche focussen we ons tijdens de Masterclass Verkopen op één of meerdere verkooptechnieken. Tijdens de telefonische intake gaan we hier dieper op in.

Waarom is Graham Hulsebos de beste verkooptrainer van Nederland?

Graham Hulsebos is al meer dan 10 jaar de beste verkooptrainer van Nederland, nadat hij bij New Horizons record na record brak. Elke maand haalde hij niet alleen zijn targets, maar wist ook verschillende titels te behalen. Al zijn kennis en ervaring deelt hij met jou tijdens deze intensieve incompany verkooptraining Masterclass Verkopen!

Doorlopende verkooptrainingen

Heeft jouw bedrijf een groot verloop van personeel, of groeit jouw bedrijf snel? Maak dan een afspraak voor Doorlopende Verkooptrainingen van Graham Hulsebos. Zo vaak als nodig is geven wij de Masterclass Verkopen aan nieuw personeel, zodat jouw verkoopteam altijd over dezelfde vaardigheden beschikt! Bel direct via 06 4254 0208 of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Voordelen Incompany Verkooptraining Graham Hulsebos

 1. Direct hogere conversie van jouw verkoopteam
 2. Betere verkoopresultaten
 3. Inclusief persoonlijke begeleiding
 4. Compleet verzorgd met luxe lunch
 5. Gericht op jouw business

Training specificaties

Afronding
Certificaat van Deelname in pdf. formaat

Reviews

4.8 / 5Based on 14 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Yang LI op 11 Januari 2020
  Graham has a comprehensive understanding of sales, he focuses on practicing and applying the techniques to the reality, his opinion is sharp and to the point, his strong business sense will definitely help you to improve.
 • 4 / 5
  Gepost door: Rick van der Mieden op 19 Juni 2019
  Graham geeft op een interactieve wijze uitleg over de verkooptechnieken. Maatwerk met veel passie en bevlogenheid. Wij hebben zeker het idee dat de technieken ons gaan helpen onze dienstverlening beter te gaan verkopen met dit...
  Graham geeft op een interactieve wijze uitleg over de verkooptechnieken. Maatwerk met veel passie en bevlogenheid. Wij hebben zeker het idee dat de technieken ons gaan helpen onze dienstverlening beter te gaan verkopen met dit gereedschap is de koffer.
 • 5 / 5
  Gepost door: Tom Schilperoort op 19 Juni 2019
  Zeer goed training, uitdagend gebracht. Heeft mij echt de ogen geopend. Ik ben erdoor overtuigd geraakt dat de geleerde technieken mij de juiste handvatten in handen heeft gegeven om onze diensten beter te gaan verkopen.
Schrijf je eigen review

Eerder Bekeken Trainingen

Incompany Verkooptraining MasterClass Verkopen
Incompany Verkooptraining MasterClass Verkopen

Lees het volledige cursusinhoud, de specificaties, de reviews, selecteer uw gewenste trainingsdatum, selecteer de aantal deelnemers en boek direct online uw (maatwerk) Incompany verkooptraining 8 verschillende verkooptechnieken.

€1.300,00€1.100,00 Excl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »