Beste Verkooptrainer
8 Verkooptechnieken
Meer $ucc€s
SpringestEdubookersOfferte Aanvragen
0

AanbiedingAanbiedingMasterclass Verkopen Virtueel

AanbiedingAanbiedingMasterclass Verkopen Virtueel

Graham Hulsebos Telefonische Verkoop en Acquisitie Masterclass

Productomschrijving
Telefonische Verkoop & Acquisitie Masterclass Wil je meer structuur in uw gesprekken, meer techniek (de geheimen) om voorbij gatekeepers te komen en meer conversie op jouw gesprekken? Wij leren je 8 verkooptechnieken waarmee je alle tools in handen hebt om een hogere conversie te behalen. Alle cursisten komen gemotiveerder, gestructureerder, m...

Telefonische Verkoop & Acquisitie Masterclass

Wil je meer structuur in uw gesprekken, meer techniek (de geheimen) om voorbij gatekeepers te komen en meer conversie op jouw gesprekken? Wij leren je 8 verkooptechnieken waarmee je alle tools in handen hebt om een hogere conversie te behalen. Alle cursisten komen gemotiveerder, gestructureerder, met de juiste telefoonstem en controle over ieder gesprek uit deze Masterclass. Het resultaat is direct merkbaar!

Deze vaardigheden heeft u na de Masterclass:

  • Goed telefoonscript opstellen
  • Juiste stem en intonatie gebruiken
  • Structuur in telefoongesprekken brengen
  • Controle hebben over ieder gesprek
  • Inzicht bij klanten en prospects brengen
  • Voorbij gatekeepers komen
  • Beslissers laten beslissen
  • Meer omzet uit bestaande klanten halen
  • Geen praktijkproblemen meer
  • Gedragsprofielen opstellen
  • De juiste sfeer creëren in gesprekken
  • Berekend vragen stellen
  • Gesprekken closen

Onze missie

Onze missie is minimaal 15% meer conversie te behalen voor onze cursisten. Uit de praktijk leren wij dat dit doorgaans op minimaal 25% ligt. Onze cursisten en deelnemende organisaties belonen ons met een 9.0.

Voor wie

Deze training is zowel voor starters als ervaren verkopers daar het niveau wordt aangepast per deelnemer.  In deze Masterclass is er genoeg ruimte voor het telefoonscript en alle problemen op te lossen vanuit jouw eigen praktijkervaring.

De Masterclass

Deze Masterclass is gericht op het leren, schakelen en combineren van 8 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij telefonische Verkoop & Acquisitie.

Je leert deze 8 verkooptechnieken via theorie, oefeningen en echte praktijkvoorbeelden. Indien gewenst door de cursisten passen we ook rollenspellen toe tijdens de training. Het resultaat van deze training is een uitgebreide super Skillset waarmee u uw telefonische commerciële prestaties merkbaar verhoogt door kwalitatiever, effectiever en makkelijker afspraken gaat maken en gaat verkopen. Doordat deze verkooptechnieken jou veel inzicht geven, leidt het bovendien tot een werkwijze die voor alle partijen zeer prettig is.

Daarbij wordt er in deze training extra aandacht gegeven om het perfecte belscript (maatwerk) op te stellen, specifiek voor jouw product, dienst, doel en organisatie. Als bonus leren de cursisten ook een aantal geheimen van telefonische verkoop & acquisitie.

Ook leren de cursisten ook een aantal tips & tricks om nog meer uit een CRM systeem te halen. Met deze additionele informatie gaat iedere cursist gemotiveerd om met de bestaande database en zal hier omzet uit gaan halen.

Naast de 8 verkooptechnieken die je na deze Masterclass beheerst, leer je ook dé 6 leidende beginselen van verkoop, dé 10 basisbeginselen van verkoop en de 5 stappen van adviserend verkopen. 

Deze Masterclass is uniek in Nederland en de geleerde technieken zijn direct toepasbaar tijdens jouw werkzaamheden.

De Masterclass kan ook in het Engels gegeven worden. Onze trainer is een native Engelse spreker.

Deze Masterclass is Inclusief:

 • Telefonische intake
 • Parkeerplaats
 • GHV cursusmateriaal
 • Gratis gebruik WiFi
 • Onbeperkt verse warme dranken, frisdranken en zoete lekkernijen in de Coffee Lounge
 • Water in het trainingslokaal
 • Uitgebreid lunchbuffet in het sfeervolle restaurant
 • Hand-outs
 • Certificaat van deelname

DE 8 VERSCHILLENDE VERKOOPTECHNIEKEN:

 1. ORDER
 2. BLACKBOOK
 3. OUCO
 4. GROW
 5. SCIENCE
 6. SALES CYCLE
 7. BY THE WAY
 8. CLOSING SKILLS

Voordelen Open Inschrijving Verkooptraining Graham Hulsebos

 1. Direct toepasbaar binnen jouw bedrijf
 2. Persoonlijke begeleiding
 3. Compleet met luxe lunch
 4. Leer 8 verschillende verkooptechnieken

Kortom een waardevolle Masterclass voor iedere sales professional en organisatie. Meld je direct aan!

Training specificaties

Locatie
Microsoft Teams
Studiebelasting:
6 uur
Evaluatie
Ja, Online
Afronding
Certificaat van Deelname in pdf. formaat

Reviews

4.9 / 5Based on 17 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Gerco Hogeveen op 8 Oktober 2019
  Zeer duidelijke en informatieve verkooptraining. De spreker weet precies waar hij het over heeft en brengt dit op een leuke en leerzame wijze over op de cursisten. Zeker een aanrader wanneer je je verkoop skills wilt verbetere...
  Zeer duidelijke en informatieve verkooptraining. De spreker weet precies waar hij het over heeft en brengt dit op een leuke en leerzame wijze over op de cursisten. Zeker een aanrader wanneer je je verkoop skills wilt verbeteren.
 • 5 / 5
  Gepost door: Linda Tentij op 8 Oktober 2019
  Informatieve, duidelijke, overzichtelijke, magische cursus. Enthousiast verteld met veel voorbeelden uit de praktijk. Deze cursus kan ik iedereen aanraden, zowel jong en oud. Kan zowel privé als zakelijk worden toegepast. Leuk...
  Informatieve, duidelijke, overzichtelijke, magische cursus. Enthousiast verteld met veel voorbeelden uit de praktijk. Deze cursus kan ik iedereen aanraden, zowel jong en oud. Kan zowel privé als zakelijk worden toegepast. Leuke enthousiaste leraar, houdt de concentratie goed vast ;)
 • 5 / 5
  Gepost door: Andrea op 6 September 2019
  Hele interactieve training waarbij met veel uitleg gewerkt wordt. Daarnaast is er ook veel terugkoppeling naar de huidige praktijk en ook afgestemd op jouw eigen werk (dus dat er praktijkvoorbeelden van je eigen werk worden ge...
  Hele interactieve training waarbij met veel uitleg gewerkt wordt. Daarnaast is er ook veel terugkoppeling naar de huidige praktijk en ook afgestemd op jouw eigen werk (dus dat er praktijkvoorbeelden van je eigen werk worden gebruikt) om je nog succesvoller te maken. Ik ga hiermee zeker meer succes creëren binnen mijn huidige baan.
Schrijf je eigen review

Eerder Bekeken Trainingen

Graham Hulsebos Telefonische Verkoop en Acquisitie Masterclass
Telefonische Verkoop en Acquisitie Masterclass

Lees de volledige cursusinhoud, de specificaties, de reviews, beschikbare data en plaats en boek dan direct online uw verkooptraining Telefonisch Verkoop en Acquisitie.

€549,00 Excl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »