Beste Verkooptrainer
8 Verkooptechnieken
Meer $ucc€s
SpringestEdubookersOfferte Aanvragen
0

AanbiedingAanbiedingMasterclass Verkopen Virtueel

AanbiedingAanbiedingMasterclass Verkopen Virtueel

Incompany Telefonisch Verkoop & Acquisitie Verkooptraining

15% sale
Productomschrijving
Incompany / Maatwerk Sales Verkooptraining Telefonische Acquisitie Telefonische verkoop en acquisitie is een vak apart. Hoe kun je vertrouwen winnen binnen een enkel of enkele telefoongesprekken? Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 8 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in ...

Incompany / Maatwerk Sales Verkooptraining Telefonische Acquisitie

Telefonische verkoop en acquisitie is een vak apart. Hoe kun je vertrouwen winnen binnen een enkel of enkele telefoongesprekken?

Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 8 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij telefonische Verkoop & Acquisitie.

Vooraf bespreken we eerst de 6 leidende beginselen, de 10 basisbeginselen van en de 5 stappen van adviserend verkopen.

Vervolgens leert u 8 verkooptechnieken via theorie, oefeningen en echte praktijkvoorbeelden.
Indien gewenst door de cursisten passen we ook rollenspellen toe tijdens de training.

Het resultaat van deze training is een uitgebreide super Skillset waarmee de telefonische commerciële prestaties merkbaar verhoogt zullen worden.

Daarbij wordt er in deze training extra aandacht gegeven hoe de perfecte (maatwerk) bel-script op te stellen, specifiek voor uw doel en organisatie.

Deze training is uniek in Nederland en de geleerde technieken zijn direct toepasbaar.

Deze training is zowel voor starters als ervaren personen daar het niveau wordt aangepast per deelnemer en is er uiteraard de mogelijkheid om vanuit uw praktijksituaties vragen te stellen.

De training kan ook in het Engels gegeven worden.

Cursusinhoud:

De 6 leidende beginselen van verkopen

De 10 basisbeginselen van verkopen

De 5 stappen van Adviserend Verkopen

Alles over Telefonisch Verkoop en (koude) Acquisitie

De 8 verschillende Verkooptechnieken:

1. ORDER
In deze verkooptechniek leer je praktijkgericht met structuur adviserend verkopen (consultative selling). Je leert hoe je op een snelle en makkelijke manier erachter kunt komen wanneer je niet of wanneer je juist wel een ORDER gaat sluiten.

2. GROW
In deze verkooptechniek leer je om sferen te creëren in je verkoop om zodoende je klant of prospect extra te motiveren om juist wel bij jou te kopen of zelfs tot nog meer aankopen over te laten gaan.

3. BLACKBOOK
In deze verkooptechniek leer je praktijkgericht om een geweldige relatie op te bouwen en vertrouwen te krijgen.

4. OUCO
In deze verkooptechniek leer je om met structuur en controle je klant meer inzicht en duidelijkheid te geven dat het winstgevender is om jouw producten en diensten aan te kopen. Daarbij leer je ook een manier om het voor jou en je klant of prospect makkelijker goede afspraken te maken.

5. SALESCYCLE
In deze verkooptechniek leer je met structuur en controle alle stappen van het verkoopproces onder controle te krijgen.

6. SCIENCE
Mensen kopen van mensen. In deze verkooptechniek leer je veel wetenschappelijke zaken. Je leert om technisch en berekend te verkopen. Hierbij maak je kennis met geweldige en interessante onderwerpen die uit bewezen onderzoeken naar voren zijn gekomen.
Dit om je klant of prospect meer omzet voor je te laten realiseren dan wel om de kansen te vergroten om te verkopen.

7. BTW (By TheWay)
In deze verkooptechniek leer je om bij elk verkoopgesprek met controle en structuur geparkeerde, moeilijke, belangrijke, doortastende, informatieve en beslissende zaken te bespreken.

8. CLOSING SKILLS
In deze verkooptechniek leer je een aantal Closing Skills samen met de 7 overige geleerde verkooptechnieken op een unieke manier te combineren. Zo leer je op een adviserende, wetenschappelijke, gecontroleerde, gestructureerde, leuke, winstgevende en perfecte manier je  deal/ opdracht/ offerte of order te sluiten (closen).

Incl.:

 • Telefonische Intake
 • Docent uit de praktijk
 • Cursusmateriaal
 • GHV Pen & Blocnote
 • Certificaat van deelname
 • Hand-Out
 • Nazorg

Opleidingsgarantie

Wilt u binnen een jaar na de training een herhaling doen? Dan kan voor € 60,- p.p.p.d. excl. 21% BTW op een van onze locaties klassikaal via ons open-inschrijving.

Toeslagen

Bij afname van 1 dagdeel ( 3 effectieve lesuren) berekenen wij 70% van het dagtarief.**
Bij afname van middag-avondtrajecten berekenen wij 125% van het dagtarief.
Bij afname van lesuren op zaterdag berekenen wij 150% van het dagtarief.
Bij afname van lesuren op zondag berekenen wij 200% van het dagtarief.

**In de maanden maart, april, mei, juni, september, oktober, november en december, bij afname van 1 dagdeel (4 effectieve lesuren) berekenen wij 80% van het dagtarief.

Voordelen Incompany Verkooptraining Graham Hulsebos

 1. Direct hogere conversie van jouw verkoopteam
 2. Betere verkoopresultaten
 3. Inclusief persoonlijke begeleiding
 4. Volledig verzorgt met lunch
 5. Gericht op jouw business

Training specificaties

Afronding
Certificaat van Deelname in pdf. formaat

Reviews

5 / 5Based on 14 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Guusje Van Helden op 23 September 2021
  Leerzame en leuke training, waarbij ik verkooptrucs heb geleerd waar ik zelf niet op zou komen. Ik weet nu hoe ik op de juiste manier een bedrijf kan benaderen en proberen over te halen. Veel geleerd en fijn om een training te...
  Leerzame en leuke training, waarbij ik verkooptrucs heb geleerd waar ik zelf niet op zou komen. Ik weet nu hoe ik op de juiste manier een bedrijf kan benaderen en proberen over te halen. Veel geleerd en fijn om een training te krijgen van iemand die veel ervaring heeft in dit vak!
 • 5 / 5
  Gepost door: Mats op 14 September 2021
  Onwijs interessante training gehad. In een hele korte tijd ontzettend veel tips en trucs gekregen om een verkoop telefoongesprek soepel te laten verlopen. Ben er van overtuigd dat ik dankzij deze training meer sales ga sluiten...
  Onwijs interessante training gehad. In een hele korte tijd ontzettend veel tips en trucs gekregen om een verkoop telefoongesprek soepel te laten verlopen. Ben er van overtuigd dat ik dankzij deze training meer sales ga sluiten. Heel erg bedankt!
 • 5 / 5
  Gepost door: Aniek Schurink op 10 September 2021
  Een ontzettend leerzame en leuke training. Het gaf mij in zeer korte tijd een goed inzicht in het verkopen van een product o.i.d. De trainer was doortastend en wist kracht achter zijn verhalen en voorbeelden te zetten, waardoo...
  Een ontzettend leerzame en leuke training. Het gaf mij in zeer korte tijd een goed inzicht in het verkopen van een product o.i.d. De trainer was doortastend en wist kracht achter zijn verhalen en voorbeelden te zetten, waardoor zijn ervaring erg naar voren kwam. Ik raad deze cursus zeker aan als je vooraf met nul ervaring met acquisitie, achteraf zelfverzekerd een product wil gaan verkopen.
Schrijf je eigen review

Eerder Bekeken Trainingen

Incompany Verkooptraining Telefonische Verkoop & Acquisitie
Incompany Verkooptraining Telefonische Verkoop & Acquisitie

Lees het volledige cursusinhoud, de specificaties, de reviews, selecteer uw gewenste trainingsdatum, selecteer de aantal deelnemers en boek direct online uw (maatwerk) Incompany verkooptraining Telefonisch Verkoop en Acquisitie.

€1.300,00€1.100,00 Excl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »