Beste Verkooptrainer
8 Verkooptechnieken
Meer $ucc€s
SpringestEdubookersOfferte Aanvragen
0

AanbiedingAanbiedingMasterclass Verkopen Virtueel

AanbiedingAanbiedingMasterclass Verkopen Virtueel

Incompany Verkooptraining Binnendienst

Productomschrijving
Incompany Verkooptraining Binnendienst Functioneert jouw binnendienst naar wens? Heb je wel eens het idee dat er effectiever gewerkt kan worden? Met de incompany verkooptraining Binnendienst van Graham Hulsebos worden jouw medewerkers commerciële binnendienst een stuk slagvaardiger. Door het toepassen van verschillende verkooptechnieken, haal je ...

Incompany Verkooptraining Binnendienst

Functioneert jouw binnendienst naar wens? Heb je wel eens het idee dat er effectiever gewerkt kan worden? Met de incompany verkooptraining Binnendienst van Graham Hulsebos worden jouw medewerkers commerciële binnendienst een stuk slagvaardiger. Door het toepassen van verschillende verkooptechnieken, haal je voortaan meer uit je bestaande relaties en zijn je nieuwe klanten meer tevreden!

Voor wie is de Incompany Verkooptraining Binnendienst geschikt?

Deze incompany verkooptraining is bijzonder geschikt voor iedereen die commerciële taken verricht op een binnendienst. Met deze verkooptraining geef je jouw medewerkers meer vertrouwen en meer techniek, waardoor de hele afdeling direct profiteert van deze nieuwe kennis. Het is vooral een heel praktische training, die we geheel toespitsen op de afdeling van jouw organisatie.

Over welke competenties beschik je na deze verkooptraining Binnendienst?

 • Resultaatgericht werken
 • Samenwerken
 • Flexibel
 • Stressbestendig
 • Organisatietalent

Welke verkooptechnieken komen aan bod tijdens de verkooptraining Binnendienst?

De volgende 8 verschillende verkooptechnieken zullen worden behandeld tijdens deze verkooptraining Binnendienst:

 1. ORDER
 2. OUCO
 3. BLACKBOOK
 4. SALES CYCLE
 5. SCIENCE
 6. BY THE WAY
 7. GROW
 8. CLOSING SKILLS

Wil meer informatie ontvangen, of telefonisch contact om een verkooptraining Binnendienst voor jouw organisatie te bespreken? Bel direct, of stuur een bericht.

Voordelen Incompany Verkooptraining Graham Hulsebos

 1. Direct hogere conversie van jouw verkoopteam
 2. Betere verkoopresultaten
 3. Inclusief persoonlijke begeleiding
 4. Volledig verzorgt met lunch
 5. Gericht op jouw business

Training specificaties

Afronding
Certificaat van Deelname in pdf. formaat

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Meindert op 11 December 2018
  Op een uiterst aangename manier neemt Graham je mee door een aantal verkooptechnieken, waarbij hij de tijd neemt om te onderzoeken welke het best bij iemand past. Bij een introvert persoon pas een andere manier van benadering ...
  Op een uiterst aangename manier neemt Graham je mee door een aantal verkooptechnieken, waarbij hij de tijd neemt om te onderzoeken welke het best bij iemand past. Bij een introvert persoon pas een andere manier van benadering dan iemand die van nature mondiger is. Door te vragen naar waar we als verkoper wel eens tegenaan lopen, wist Graham daarop specifiek bruikbare tips te geven. Ook als je al jaren meedraait in de verkoop, is het een aanrader een van deze (opfris) cursussen te volgen. Kortom, de investering meer dan waard!
Schrijf je eigen review

Eerder Bekeken Trainingen

Incompany Verkooptraining Binnendienst
Incompany Verkooptraining Binnendienst

Lees het volledige cursusinhoud, de specificaties, de reviews, selecteer uw gewenste trainingsdatum, selecteer de aantal deelnemers en boek direct online uw (maatwerk) Incompany verkooptraining Verkoop Binnendienst.

€1.300,00 Excl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »