Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Dedicated Verkooptraining

Sorteren op

6 products

6 products

Graham Hulsebos Helpt Personen & Bedrijven Aan Meer Verkoopsucces.

Mogen wij u uitnodigen om onze korte introductievideo te bekijken voor de Masterclass Verkopen?


Wilt uw bedrijf ook meer succes in de verkoop?

Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo de kansen te spreiden.
Tijdens onze trainingen leert u schakelen tussen verschillende verkooptechnieken. Deze technieken hebben zich stuk voor stuk hun effectiviteit bewezen. Het combineren van deze technieken in een training is uniek in Nederland, wat u een ruime voorsprong geeft tijdens uw commerciële werkzaamheden!

In deze interactieve trainingen leert u de theorie en praktijk toe te passen. Zo leert u effectief te schakelen tussen de technieken, om snel tot het gewenste resultaat te komen. Door onze ervaring en flexibele instelling zijn de trainingen geschikt voor iedereen en op elk niveau.

Wilt u een enorme toename in sales cijfers?

Met het volgen van een verkooptraining door Graham Hulsebos worden uw werknemers optimaal voorzien van uw sales wensen. Met 8 verschillende verkooptechnieken die behandeld worden in onze trainingen, garanderen wij een ontzettend leerzame ervaring die toepasbaar is in de praktijk. Uw Salesteam kan nog beter en nog efficiënter werken aan de hand van onze salestechnieken. Wilt u meer leren over telefonische verkoop, accountmanagement, verkoop binnendienst, verkoop buitendienst, verkopen in detailhandel en acquisitie training? Dan bent u bij ons in goede handen. Onze geweldige klanten evalueren ons gemiddeld op een 9.2, zij verlaten onze trainingen wijzer, enorm gedreven en gemotiveerd om de sales targets te halen.

Selling is asking, not telling!

Het trainen van deze verkooptechnieken is uniek in Nederland. Na het volgen van een van deze trainingen heeft u de kennis en vaardigheden om tussen 8 verschillende verkooptechnieken te schakelen. Een geweldige basis om gemotiveerd, gestructureerd, beter, makkelijker en meer adviserend te verkopen!

Het stellen van vragen leid tot een relatie met u en de klant. Deze relatie zorgt uiteindelijk voor meer omzet, maar welke stappen en structuur moeten worden genomen om een relatie te krijgen met uw klant? Welke vragen moeten er gesteld worden om meer omzet te genereren?

Vraag 1: 
Stel “PIJN” vragen. Worden de maandelijkse targets gehaald?
Vraag 2: 
Stel RESULTAAT” vragen. Stellen uw verkopers wel de juiste vragen?
Vraag 3: 
Stel “WENS” vragen. Wenst u ook 50% + meer omzet?
Vraag 4
: Stel “CONTACT” vragen. Afwijzing bij eerste contact? Hoe komt dat?
Vraag 5: 
Stel “SLUIT” vragen. Mag ik u helpen of gaan wij samenwerken?

"HELP DE KLANT SUCCESVOL TE ZIJN MET JOUW PRODUCTEN/ DIENSTEN" - Graham Hulsebos

(Grote) organisaties weten dat de voortdurende uitbreiding de toekomst van hun bedrijf bepaalt en dat de enige manier om door te gaan met succes op het verkoopniveau, blijft om uw organisatie te motiveren. Graham heeft het vermogen om met mensen te verbinden en een organisatie naar hogere niveaus te verplaatsen. Hij is relevant, informatief, vermakelijk en zal elke gebeurtenis of training elektrificeren.