Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Buitendienst

Sorteren op

1 products

1 products

Verkooptraining Buitendienst

Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 8 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij verkoop buitendienst.
 


Inhoud Verkooptraining Buitendienst

 
U leert deze 8 verkooptechnieken via theorie, oefeningen en echte praktijkvoorbeelden. Indien gewenst door de cursisten passen we ook rollenspellen toe tijdens de training. Het resultaat van deze training is een uitgebreide super skillset waarmee u uw verkoop binnendienst prestaties merkbaar verhoogt door kwalitatiever, effectiever en makkelijker afspraken gaat maken en gaat verkopen. Doordat deze verkooptechnieken u heel veel inzicht geven, leidt het bovendien tot een werkwijze die voor alle partijen zeer prettig is.
 
Daarbij wordt er in deze training extra aandacht gegeven om met structuur en controle uw klant of prospect inzicht en duidelijkheid te geven. Zo kunt u de klant beter overtuigen dat het winstgevender is om zijn producten of diensten bij u aan te kopen.
 
Als bonus leren de cursisten ook een aantal geheimen om langs GateKeepers te komen.
Deze training is echt uniek in Nederland en de geleerde technieken zijn direct toepasbaar tijdens uw werkzaamheden.
 
Deze training is zowel voor starters als ervaren personen daar het niveau wordt aangepast per deelnemer en is er uiteraard de mogelijkheid om vanuit uw praktijksituaties vragen te stellen.
De training kan ook in het Engels gegeven worden.
 
Stel je vraag aan Graham Hulsebos Verkooptrainingen Download sales brochure graham hulsebos verkooptrainingen incompany Buitendienst