Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Accountmanagement Verkooptraining

Sorteren op

1 products

1 products

 

Feit: de meeste accountmanagers en vertegenwoordigers pakken het helemaal verkeerd aan.

Tuurlijk, ze zijn gedreven en maken veel afspraken met leads maar als ze eerlijk zijn valt hun afsluitratio tegen.

Hun potentiële klanten zeggen niet meteen ja. Als ze al ja zeggen. Want meestal horen ze zaken zoals: “Interessant, maar ik kijk eerst nog even rond” of “Het is nu geen prioriteit voor ons”.

Dat als salesverantwoordelijke voortdurend te horen krijgen is behoorlijk frustrerend.
Het kan je onzeker maken.
Je verkoopdoelstellingen worden met de dag moeilijker om te behalen.
Misschien heb je al een nieuwe openingszin uitgeprobeerd. Of je twijfelende lead korting aangeboden. Of bedenktijd gegeven.

Zonder resultaat. Hoeveel toegevingen en oplossingen heb je inmiddels al getest? En verkopen doe je nog altijd niet met twee vingers in je neus.

Gelukkig hoeft het niet zo te blijven. Het is echt mogelijk om van leads klanten te maken. (Het is je in het verleden al gelukt, toch?)

Hoe zou het voor je zijn als je een waterdicht systeem had waardoor je verkoopgesprekken veel meer resultaat hadden? Als je precies wist welke vragen je kan stellen om je lead meteen nieuwsgierig en koopklaar te maken? Wat zou dat doen voor je zelfvertrouwen? En voor je verkoopdoelstellingen?

Ik ben Graham Hulsebos en ik help verkoopverantwoordelijken en bedrijven om hun doelstellingen te halen. Ik verklap hen de technieken en het systeem waarmee ik zelf jarenlang alle verkooprecords heb gebroken voor de internationals waarvoor ik werkte. Tegenwoordig vlieg ik de wereld rond om gerenommeerde merken en bedrijven te adviseren.

Nu heb ik mijn beste tips, kennis en ervaring in een praktische dagtraining gegoten. Die geef ik in januari nog enkele keren in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht (?). Exclusief voor verkopers die in 2019 hun verkoopdoelstellingen willen verpulveren.

Wil je af van twijfelende en ongeïnteresseerde leads? Klik dan hier om je verkooptechnieken in één dag naar een topniveau te brengen: (link naar https://www.grahamhulsebos.nl/nl/service/masterclass-verkopen/)

Verkooptraining Accountmanagement

Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo de kansen te spreiden.
Tijdens onze Open Rooster Accountmanagement Verkooptraining leert u schakelen tussen 8 verschillende verkooptechnieken. Deze technieken hebben zich stuk voor stuk hun effectiviteit bewezen. Het combineren van deze technieken in een training is uniek in Nederland, wat u een in de praktijk ruime voorsprong geeft tijdens uw commerciële werkzaamheden!

Verkoopsucces

In deze interactieve Accountmanagement Verkooptraining leert u de theorie en praktijk toe te passen. Zo leert u effectief te schakelen tussen de technieken, om snel tot het gewenste resultaat te komen. Door onze ervaring en flexibele instelling zijn de trainingen geschikt voor iedereen en op elk niveau.

 

 

Stel je vraag aan Graham Hulsebos Verkooptrainingen Download sales brochure Verkooptraining Accountmanagement Open Inschrijving