Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Incompany Verkooptraining

Sorteren op

6 products

6 products

Verkooptrainingen Incompany


Wilt u in uw bedrijf ook meer succes in de verkoop?

Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo de kansen te spreiden.
Tijdens onze trainingen leren uw medewerkers te schakelen tussen 8 verschillende verkooptechnieken. Deze technieken hebben zich stuk voor stuk hun succesvolle effectiviteit bewezen. Het combineren van deze technieken in een training is echt uniek in Nederland, wat u een ruime voorsprong geeft tijdens uw commerciële werkzaamheden!

In deze interactieve trainingen leren uw medewerkers de theorie en praktijk toe te passen. Zo leren zij effectief te schakelen tussen de technieken, om snel tot het gewenste resultaat te komen. Door onze ervaring en flexibele instelling zijn de trainingen geschikt voor iedereen en op elk niveau en kan er een maatwerk training verzorgd worden.

Wij bieden ook andere trainingsvormen aan. Klassikaal via een Open Rooster op 6 locaties in Nederland, 1 op 1 privétraining, Dedicated, Callcenter, Floorwalker en Elearning.

Wilt u een enorme toename in sales cijfers?

Door het volgen van een verkooptraining door Graham Hulsebos worden uw werknemers optimaal voorzien van uw sales wensen. Met 8 verschillende verkooptechnieken die behandeld worden in onze verschillende trainingen, garanderen wij een ontzettend leerzame ervaring die toepasbaar is in de praktijk. Uw Salesteam kan nog beter en nog efficiënter werken aan de hand van onze salestechnieken.

Mogen wij u uitnodigen om de cursusinhoud te lezen om daarna een training telefonische verkoop & acquisitie, accountmanagement, verkoop binnendienst, verkoop buitendienst, verkopen in detailhandel te boeken?
Uw medewerkers zijn in een training in goede handen. Onze geweldige klanten/ cursisten evalueren ons gemiddeld op een 9.2, zij verlaten onze trainingen wijzer, enorm gedreven en gemotiveerd om de sales targets te halen.

Selling is asking, not telling!

Wilt u ook door onze verkooptrainingen met opleidingsgarantie 8 verschillende verkooptechnieken leren?

Wilt u ook dat u werknemers, of u zelf, door onze verkooptraining met opleidingsgarantie 8 verschillende verkooptechnieken leren die stuk voor stuk hun effectiviteit hebben bewezen? Het trainen van deze verkooptechnieken is uniek in Nederland. Na het volgen van een van deze trainingen heeft u de kennis en vaardigheden om tussen 8 verschillende verkooptechnieken te schakelen. Een geweldige basis om gemotiveerd, gestructureerd, beter, makkelijker en meer adviserend te verkopen!

Het stellen van vragen leid tot een relatie met u en de klant. Deze relatie zorgt uiteindelijk voor meer omzet, maar welke stappen en structuur moeten worden genomen om een relatie te krijgen met uw klant? Welke vragen moeten er gesteld worden om meer omzet te genereren?

Vraag 1: Stel “PIJN” vragen. Worden de maandelijkse targets gehaald?
Vraag 2: Stel RESULTAAT” vragen. Stellen uw verkopers wel de juiste vragen?
Vraag 3: Stel “WENS” vragen. Wenst u ook 50% + meer omzet?
Vraag 4: Stel “CONTACT” vragen. Praten uw medewerkers altijd met de beslisser?
Vraag 5: Stel “SLUIT” vragen. Mag ik u helpen of mag ik de deze opdracht aannemen?

"HELP DE KLANT SUCCESVOL TE ZIJN MET JOUW PRODUCTEN/ DIENSTEN" 
- Graham Hulsebos

(Grote) organisaties weten dat de voortdurende uitbreiding de toekomst van hun bedrijf bepaalt en dat de enige manier om door te gaan met succes op het verkoopniveau, blijft om uw organisatie te motiveren. Graham heeft het vermogen om met mensen te verbinden en personen naar een hogere niveaus te verplaatsen. Hij is relevant, informatief, vermakelijk en zal in elke verkooptraining schitteren.