Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Klachtenregeling

Klachtenregeling Graham Hulsebos: Wij staan voor u klaar

Bij Graham Hulsebos vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht u echter toch een klacht hebben, dan lossen wij dit graag zo snel en zo goed mogelijk voor u op. Daarom hebben wij een klachtenregeling opgesteld, zodat u weet wat u kunt doen als u onverhoopt niet tevreden bent.

Onze klachtenregeling is eenvoudig en transparant en biedt u de mogelijkheid om uw klacht op een duidelijke manier bij ons kenbaar te maken. Wij behandelen uw klacht altijd serieus en zoeken samen met u naar een passende oplossing. Zo werken wij samen aan een betere dienstverlening en een hogere klanttevredenheid.

Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen en klachten te beantwoorden en u verder te helpen. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen, zoals per e-mail of telefoon. Wij nemen uw klacht altijd serieus en streven ernaar deze binnen een redelijke termijn af te handelen.

Kies voor duidelijkheid en transparantie en maak gebruik van onze klachtenregeling als u onverhoopt niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij staan voor u klaar en doen er alles aan om uw klacht zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Contacteer ons vandaag nog en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.