Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
home_img_alt

Sales trainingen bij Graham Hulsebos Verkooptrainingen

Bent u op zoek naar een manier om uw verkoopteam naar een hoger niveau te tillen? Bij Graham Hulsebos Verkooptrainingen bieden wij de oplossing. Met onze sales trainingen via E-learning, Incompany en klassikaal op verschillende locaties in Nederland, kunt u uw team op een efficiënte en effectieve manier trainen.

Onze trainingen behandelen belangrijke onderwerpen als de 6 leidende principes, de 10 basisregels van verkopen, de 5 stappen van adviserend verkopen en 8 in de praktijk bewezen verkooptechnieken. Door deze vaardigheden te leren, zal uw team betere resultaten boeken en meer deals sluiten.

Onze cursisten zijn zeer tevreden over onze trainingen, met een gemiddelde review score van 9.4. Dit is een bewijs van de hoge kwaliteit van onze trainingen en onze inzet voor het leveren van praktische en resultaatgerichte trainingen.

Aarzel niet langer en kies voor Graham Hulsebos Verkooptrainingen voor een effectieve en praktijkgerichte training voor uw verkoopteam. Wij garanderen dat uw team na onze trainingen betere resultaten zal behalen.

De beste leermethodes

Bekijk alles

Cursisten beoordeling

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Kwaliteitsgarantie

Volledige dekking: Kwaliteitsgarantie voor al uw behoeften8 verkooptechnieken en meer

Praktische ervaring

Leerzame lessen uit de praktijk: Praktische ervaring in actie

Voor elke verkoper

Tips en trucs voor het verbeteren van uw verkoopvaardigheden en het behalen van uw targets

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog