Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Sales trainingen bij Graham Hulsebos Verkooptrainingen

Zoekt u naar een effectieve oplossing om uw verkoopteam naar een hoger niveau te tillen?

Bij Graham Hulsebos Verkooptrainingen hebben wij precies wat u nodig heeft. Met onze uitgebreide sales trainingen, beschikbaar in de vorm van E-learning, Incompany sessies en klassikale trainingen op diverse locaties in Nederland, bieden wij uw team de tools om op een efficiënte en doeltreffende manier te groeien.

Onze trainingen behandelen essentiële onderwerpen, zoals de 6 leidende principes, de 10 basisregels van verkopen, de 5 stappen van adviserend verkopen en 8 bewezen verkooptechnieken. Door het aanleren van deze vaardigheden zal uw team niet alleen betere resultaten behalen, maar ook meer deals succesvol afsluiten.

Met een indrukwekkende gemiddelde beoordelingsscore van 9.4 zijn onze cursisten zeer tevreden over onze trainingen. Dit getuigt van de hoogwaardige kwaliteit en ons streven naar praktijkgerichte en resultaatgerichte trainingen.

Waarom nog langer wachten? Kies nu voor Graham Hulsebos Verkooptrainingen en bied uw verkoopteam een training die hun prestaties gegarandeerd zal verbeteren. Boek vandaag nog een afspraak van 15 minuten om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij uw team kunnen ondersteunen bij het behalen van betere resultaten.

De beste leermethodes

Bekijk alles

Cursisten beoordeling

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Kwaliteitsgarantie

Volledige dekking: Kwaliteitsgarantie voor al uw sales behoeften

Praktische ervaring

Leerzame lessen uit de praktijk: Praktische ervaring in actie

Voor elke verkoper

Tips en trucs voor het verbeteren van uw verkoopvaardigheden en het behalen van uw targets

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog