Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Sales Training - Verkooptraining Accountmanagement Klassikaal

In één Accountmanagement sales training - verkooptraining transformeer ik met mijn unieke formule accountmanagers naar experts om écht succesvol adviserend te verkopen. Cursisten beoordeling 9.5.

Sorteren op

1 Verkooptrainingen

1 Verkooptrainingen

Sales Training Accountmanagement Klassikaal

Bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van uw accountmanagementvaardigheden en het versterken van uw strategisch klantrelatiebeheer? Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze prestigieuze Accountmanagement Verkooptraining Klassikaal. Schrijf u hier in en maak de volgende stap in uw carrière in accountmanagement.

Graham Hulsebos Sales en Verkooptrainingen Genomineerd voor 'Beste Opleider van Nederland.

Graham Hulsebos Verkooptrainingen is verheugd genomineerd te zijn voor 'Beste Opleider van Nederland' door Springest by STUDYTUBE. Deze erkenning benadrukt onze kwaliteit en toewijding in verkooptrainingen. Dank aan alle cursisten voor hun bijdrage.
 logo van 'Springest by STUDYTUBE' met kleurrijke pijlvormige elementen die omhoog wijzen, wat een positieve beweging of groei kan symboliseren. Onder het logo staat een lauwerkrans met de tekst 'Beste Opleider van Nederland', wat erop wijst dat de organisatie is genomineerd voor deze eretitel. Daaronder staat in kapitalen 'WIJ ZIJN GENOMINEERD!', wat de nominatie voor een prestigieuze onderscheiding of erkenning benadrukt. De algehele presentatie lijkt bedoeld om de nominatie voor een belangrijke prijs of onderscheiding in de educatieve sector te vieren.

Sales Trainer - Verkooptrainer Graham Hulsebos

Graham Hulsebos is een vooraanstaande verkooptrainer en motivator in Nederland, met ruim 20 jaar ervaring in het opleiden van professionals in accountmanagement en verkoop. Zijn diepgaande kennis van verkoop, gecombineerd met praktijkervaring in diverse sectoren, maakt hem de ideale bron voor iedereen die zijn of haar accountmanagementvaardigheden wil versterken.

Graham heeft niet alleen 12 geavanceerde verkooptechnieken geïntegreerd in zijn Accountmanagement Verkooptraining, maar hij heeft ook bewezen successen geboekt in het breken van nationale en internationale sales records. Zijn indrukwekkende prestaties getuigen van zijn uitzonderlijke expertise in accountmanagement.

De training van Graham gaat verder dan de basisprincipes en leert u de nuances van adviserend verkopen en strategieën voor effectief accountmanagement. Hij begrijpt dat succesvol accountmanagement specifieke vaardigheden vereist, en hij traint professionals om deze vaardigheden te beheersen. Zijn programma's zijn gebaseerd op zijn uitgebreide praktijkervaring en voortdurende professionele ontwikkeling.

Met zijn diepgaande kennis en expertise biedt Graham een uitzonderlijke ervaring voor professionals die streven naar succes in accountmanagement. Hij heeft een indrukwekkend portfolio van gevolgde trainingen, waaronder SPIN Sales Training, Upgrade Sales Pipeline Management, Money Maker 2 Program, Sales Professional Assessment Of Knowledge, Management Training Real Problems, Real Solutions, Blackbook Training, Salescycle, Sales Management Training en CRM Specialist.

Welke onderdelen bevat een verkooptraining?

 • Accountidentificatie en segmentatie: Het identificeren en segmenteren van klantaccounts op basis van waarde en behoeften.
 • Klantrelatieopbouw en -onderhoud: Het ontwikkelen en onderhouden van sterke en langdurige klantrelaties.
 • Behoefteanalyse en klantgericht verkopen: Het begrijpen van de specifieke behoeften van klanten en het aanpassen van de verkoopbenadering.
 • Cross-selling en upselling: Het identificeren van kansen voor aanvullende producten of diensten bij bestaande klanten.
 • Prijsonderhandeling en waardepropositie: Het effectief onderhandelen over prijzen en het benadrukken van de waarde van het aanbod.
 • Klanttevredenheid en behoud: Het waarborgen van de tevredenheid en het behoud van klanten.
 • CRM-systemen en accountbeheertools: Het gebruik van technologie voor accountbeheer en rapportage.
 • Relatiemanagement en klantenservice: Het bieden van uitstekende klantenservice om klanttevredenheid te waarborgen.
 • Communicatievaardigheden: Sterke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden om met klanten te communiceren.
 • Strategisch partnerschap en samenwerking: Samenwerken met klanten als strategische partners.
 • Klantgerichte benadering: Het centraal stellen van de behoeften en verwachtingen van klanten in alle accountactiviteiten.

Graham Hulsebos verkooptrainingen gaat verder

De sales trainingen gaan verder dan standaard onderdelen, omdat u (of uw werknemer) getraind wordt tot een écht succesvolle verkoper. Niet enkel in theorie, maar ook in de praktijk. Graham Hulsebos gaat namelijk een stap verder waar andere verkooptrainingen stoppen door Blended learning toe te passen in deze interactieve training.

Tijdens de sales training wordt alles eruit gehaald wat erin zit om als doel succesvol te zijn. Niemand blijft achter en elke cursist krijgt tevens tussentijdse toetsingen. De 12 unieke verkooptechnieken worden op eenvoudige wijze uitgelegd, zodat ze in de praktijk daadwerkelijk toegepast kunnen worden. Dezelfde dag al!

Elke cursist van deze sales training komt met meer kennis uit de training en dat is absoluut terug te zien in de vele zéér positieve reviews (9,0+).

Selling is asking, not telling!

Wilt u ook dat uw werknemers, of uzelf, door onze verkooptraining met opleidingsgarantie 12 verschillende verkooptechnieken leren die stuk voor stuk hun effectiviteit hebben bewezen?
Het trainen van deze verkooptechnieken is uniek in Nederland. Na het volgen van deze interactieve training heeft u de kennis en vaardigheden om tussen 12 verschillende verkooptechnieken te schakelen. Een geweldige basis om gemotiveerd, gestructureerd, beter, makkelijker en meer adviserend te verkopen.

Het stellen van vragen leidt tot een relatie met u en de klant. Deze relatie zorgt uiteindelijk voor meer omzet, maar welke stappen en structuur moeten worden genomen om een relatie te krijgen met uw klant? Welke vragen moeten er gesteld worden om meer omzet te genereren?

 1. Groei en Ontwikkeling Vragen: Hoe zou het verbeteren van uw accountmanagementvaardigheden niet alleen uw persoonlijke carrière, maar ook de prestaties van uw bedrijf transformeren?
 2. Strategische Impact Vragen: Kunt u zich een scenario voorstellen waarin geavanceerde accountmanagementtechnieken leiden tot significante verbeteringen in klantrelaties en bedrijfsresultaten?
 3. Uitdagingen en Oplossingen Vragen: Welke specifieke uitdagingen ervaart u of uw team in accountmanagement, en hoe zou het overwinnen hiervan uw algehele bedrijfssucces verbeteren?
 4. Leiderschap en Innovatie Vragen: Hoe zou het ontwikkelen van baanbrekende accountmanagementstrategieën u positioneren als een leider binnen uw organisatie en branche?
 5. Toekomstgerichte Vragen: Wat betekent het voor uw professionele toekomst en die van uw organisatie om voorop te lopen in effectieve accountmanagementpraktijken?

 

"Help de klant succesvol te zijn met uw producten en/of diensten"
- Graham Hulsebos

2.000+

Deelnemers getrained

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Gemiddeld cijfer

400+

Aantal getrainde bedrijven

30+

Jaren ervaring

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog