Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Waarom Kiezen voor Onze Sales - Verkooptrainingen - Uitgebreide Trainingsmogelijkheden: Wij bieden een scala aan leerformaten, waaronder
Prijs

E-Learning

E-Learning Verkooptraining: 12 Technieken, 11 wetenschappelijke onderwerpen, 9 Tips - & Tricks met Certificaat van deelname met 9.1 Beoordeling!

Sorteren op

1 Verkooptrainingen

1 Verkooptrainingen

E-Learning Verkooptraining

 • E-learning verkooptraining online
 • Verkoopgeheimen worden bekend gemaakt voor een perfect verkoopgesprek
 • Taal: Nederlands (op verzoek, meerdere talen beschikbaar)
 • 365 dagen, 24/7 online beschikbaar

Na vele fysieke verkooptrainingen is dé sales training van nu ook eindelijk digitaal! De langverwachte verkooptraining is nu als Masterclass via e-learning beschikbaar om interactief online sales basiskennis en meer verkoopvaardigheden te leren. Bekijk de gratis demo!

Graham Hulsebos Sales en Verkooptrainingen Genomineerd voor 'Beste Opleider van Nederland.

Graham Hulsebos Verkooptrainingen is verheugd genomineerd te zijn voor 'Beste Opleider van Nederland' door Springest by STUDYTUBE. Deze erkenning benadrukt onze kwaliteit en toewijding in verkooptrainingen. Dank aan alle cursisten voor hun bijdrage.
 logo van 'Springest by STUDYTUBE' met kleurrijke pijlvormige elementen die omhoog wijzen, wat een positieve beweging of groei kan symboliseren. Onder het logo staat een lauwerkrans met de tekst 'Beste Opleider van Nederland', wat erop wijst dat de organisatie is genomineerd voor deze eretitel. Daaronder staat in kapitalen 'WIJ ZIJN GENOMINEERD!', wat de nominatie voor een prestigieuze onderscheiding of erkenning benadrukt. De algehele presentatie lijkt bedoeld om de nominatie voor een belangrijke prijs of onderscheiding in de educatieve sector te vieren.

Voor wie

De Masterclass verkooptraining is geschikt voor iedereen die 15% of meer conversie wilt behalen, waarbij in de praktijk dit doorgaans op minimaal 25% ligt. Deze training is voor startende én ervaren verkopers geschikt en zit vol interessante verkoopmethoden. In de online sales training leert u ook alle aspecten van consultative selling, cold calling, leadgeneratie en adviserend verkopen vanuit jarenlang eigen ervaringen.

Inhoud E-learning Masterclass Verkooptraining

Via Oefeningen, praktijkvoorbeelden en theorie leert u 8 verkooptechnieken. De gebruikersvriendelijke e-learning is nuttig voor elke accountmanager die nieuwe kennis wilt opdoen en verschillende verkoopmethoden wilt leren.

Deze masterclass verkooptraining resulteert in een uitgebreide set vaardigheden waarmee commerciële prestaties merkbaar verhoogt worden door effectiever, kwalitatiever en makkelijker afspraken te maken en gaat verkopen. Doordat deze verkooptechnieken u veel inzicht geven, leidt het ook nog eens tot een werkwijze welke voor alle partijen zeer prettig is.

Daarbij wordt er in deze training extra aandacht gegeven aan diverse praktijkvoorbeelden om de geleerde 8 verkooptechnieken toe te passen in commerciële taken en nog veel meer. Dat maakt deze online sales training zeer interessant voor binnendienst verkoop én buitendienst verkoop.

Unieke verkooptraining met 8 verschillende verkooptechnieken

U leert via de e-learning 8 verschillende verkooptechnieken middels structuur en gericht op de praktijk om op een efficiënte manier te inventariseren en een order te sluiten. Ook leert u een relatie op te bouwen met uw klant middels de juiste vragen te stellen en hierdoor meteen alle verkoopkansen te herkennen. Dit is tevens uiterst nuttig bij telefonische verkoop.

Daarnaast leert u meer controle en structuur te krijgen over het gesprek met uw klant en prospect om ook duidelijkheid te geven dat het winstgevender is om uw producten of diensten te gebruiken. Door de juiste sfeer in het gesprek te maken motiveert u uw klant of prospect over te gaan tot aankopen.

Ook ontdekt u in welk stadium uw prospect of klant is om tot aankoop over te gaan. U leert veel wetenschappelijke punten waarom uw prospect of klant bij u koop.

Aan het eind van elk verkoopgesprek leert u ook om op een spontane manier moeilijke, belangrijke en beslissende informatie te verkrijgen. Hierdoor krijgt u altijd een kans op uw prospect of klant richting een daadwerkelijke aankoop te bewegen. Dit maakt deze sales training ook zeer effectief voor acquisitie.

Afsluitend leert de beste e-learning voor sales u ook de verkoopvaardigheden om de opdracht, deal, offerte of order écht te sluiten (closen) met een magische combinatie van alle geleerde verkooptechnieken op een gecontroleerde, adviserende en winstgevende manier.

Waarom kiezen voor een hoogwaardige e-learning?

 • Gebruikersvriendelijk
 • Certificaat van Deelname
 • 365 dagen, 24/7 online beschikbaar
 • Vol met nuttige verkoopkennis
 • Inclusief audio optie om aanvullende kennis te beluisteren
 • Ook geschikt voor Marketing en Sales
 • Ook geschikt voor telemarketing & telesales

Welke onderdelen bevat de Masterclass sales training?

Naast de 8 verkooptechnieken die u na de beste e-learning voor verkopen beheerst, leert u ook dé 6 leidende beginselen van verkoop, dé 10 basisbeginselen van verkoop én de 5 stappen van adviserend verkopen.

Met de masterclass e-learning verkooptraining leert u geheime verkooptechnieken én ook vele standaard onderdelen, waaronder;

 • Koude en warme acquisitie
 • Gesprekken opbouwen en closen
 • Up-selling & Cross-selling
 • B2B Sales
 • Aftersales
 • Nieuwe klanten werven
 • Uitleg van het verkoopproces
 • Opmaken van perfecte offertes
 • Juiste woorden gebruiken in een gesprek
 • Commitment krijgen van potentiële klanten
 • Inzetten van 8 verschillende verkooptechnieken
 • Unique selling points (USP’s) opstellen en presenteren
 • De juiste triggers inzetten om bij de klant/prospect interesse te wekken

2.000+

Deelnemers getrained

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Gemiddeld cijfer

400+

Aantal getrainde bedrijven

30+

Jaren ervaring

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog