Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Sales Training - Verkooptraining Buitendienst Online

Boek de beste Online Verkoop Buitendienst sales training verkoop cursus met 12 verkooptechnieken. Leer adviserend verkopen van Graham Hulsebos. Beoordeling 9.5.

Sorteren op

1 Verkooptrainingen

1 Verkooptrainingen

Versterk Uw Buitendienst Verkoopvaardigheden met Onze Online Sales Training Verkooptraining

Verbeter uw prestaties in de buitendienst met onze gespecialiseerde online verkooptraining. Deze sales training, onder leiding van een ervaren professional, is beschikbaar in zowel Nederlands als Engels. Het is speciaal ontworpen voor degenen die hun buitendienstverkoopstrategieën willen aanscherpen. Met een beperkte groepsgrootte van maximaal 8 deelnemers, bieden we een interactieve en persoonlijke leeromgeving.
Meld u aan om uw verkoopvaardigheden in de buitendienst naar een hoger niveau te tillen!

Graham Hulsebos Sales en Verkooptrainingen Genomineerd voor 'Beste Opleider van Nederland.

Graham Hulsebos Verkooptrainingen is verheugd genomineerd te zijn voor 'Beste Opleider van Nederland' door Springest by STUDYTUBE. Deze erkenning benadrukt onze kwaliteit en toewijding in verkooptrainingen. Dank aan alle cursisten voor hun bijdrage.
 logo van 'Springest by STUDYTUBE' met kleurrijke pijlvormige elementen die omhoog wijzen, wat een positieve beweging of groei kan symboliseren. Onder het logo staat een lauwerkrans met de tekst 'Beste Opleider van Nederland', wat erop wijst dat de organisatie is genomineerd voor deze eretitel. Daaronder staat in kapitalen 'WIJ ZIJN GENOMINEERD!', wat de nominatie voor een prestigieuze onderscheiding of erkenning benadrukt. De algehele presentatie lijkt bedoeld om de nominatie voor een belangrijke prijs of onderscheiding in de educatieve sector te vieren.

Wie is Graham Hulsebos?

Graham Hulsebos is één van de meest deskundige verkooptrainers en motivators van Nederland. Hij geeft al ruim 20 jaar verkooptrainingen aan honderden cursisten wereldwijd. Met een achtergrond in detailhandel en automatisering, en binnen verschillende nationale en internationale bedrijven, heeft Graham een unieke succesvolle formule van adviserend verkopen ontwikkeld. Deze magische formule combineert 8 verschillende bewezen verkooptechnieken.

Verkopen is echt een vak. De basis voor de verkooptrainingen zijn daarom ook ontstaan uit eigen ervaringen en hij heeft zelf tevens vele trainingen gevolgd, zoals: SPIN Sales Training, Upgrade Sales Pipeline Management, Money Maker 2 Program, Sales Professional Assessment Of Knowledge, Management Training Real Problems, Real Solutions, Blackbook Training, Salescycle, Sales Management Training en CRM Specialist.

Welke onderdelen bevat een verkooptraining?

 • Prospecting en leadgeneratie: Hoe potentiële klanten identificeren en benaderen.
 • Effectieve communicatievaardigheden: Versterken van luister- en spreekgewoonten om effectief met klanten te communiceren.
 • Relatieopbouw met klanten: Het belang van het opbouwen van langdurige klantrelaties en vertrouwen.
 • Behoefteanalyse en klantgericht verkopen: Het begrijpen van de specifieke behoeften van klanten en het aanpassen van de verkoopbenadering.
 • Omgaan met bezwaren en weerstand: Het identificeren van bezwaren en het aanbieden van overtuigende oplossingen.
 • Prijsonderhandeling en waardepropositie: Het onderhandelen over prijzen en het benadrukken van de waarde van het aanbod.
 • Closing-technieken en afsluiting van deals: Het succesvol afsluiten van verkooptransacties.
 • Accountmanagement en klantbehoud: Het behouden van bestaande klanten en het uitbreiden van hun betrokkenheid.
 • Sales pipeline management: Het beheren en voorspellen van verkooptoekomst.
 • Effectieve salespitch en elevator pitch: Het beknopt en overtuigend presenteren van de waardepropositie.
 • Netwerken en relatiebeheer: Het opbouwen van een professioneel netwerk en het onderhouden van relaties.

Graham Hulsebos verkooptrainingen gaat verder

De sales trainingen gaan verder dan standaard onderdelen, omdat u (of uw werknemer) getraind wordt tot een écht succesvolle verkoper. Niet enkel in theorie, maar ook in de praktijk. Graham Hulsebos gaat namelijk een stap verder waar andere verkooptrainingen stoppen door Blended learning toe te passen in deze interactieve training.

Tijdens de sales training wordt alles eruit gehaald wat erin zit om als doel succesvol te zijn. Niemand blijft achter en elke cursist krijgt tevens tussentijdse toetsingen. De 12 unieke verkooptechnieken worden op eenvoudige wijze uitgelegd, zodat ze in de praktijk daadwerkelijk toegepast kunnen worden. Dezelfde dag al!

Elke cursist van deze sales training komt met meer kennis uit de training en dat is absoluut terug te zien in de vele zéér positieve reviews (9,0+).

Selling is asking, not telling!

 1. Strategie Vragen: Wat zijn uw strategieën voor het maximaliseren van verkoop in het buitendienstgebied?
 2. Klantrelatie Vragen: Hoe bouwt u duurzame relaties op met uw klanten in de buitendienst?
 3. Resultaatgerichte Vragen: Hoe meet en beoordeelt u de effectiviteit van uw buitendienstverkoopactiviteiten?
 4. Concurrentie Vragen: Hoe onderscheidt u zich van de concurrentie in uw benadering van buitendienstverkoop?
 5. Zelfontwikkeling Vragen: Op welke manieren werkt u aan uw persoonlijke en professionele groei in de buitendienstverkoop?

"Help de klant succesvol te zijn met uw producten en/of diensten"
- Graham Hulsebos

2.000+

Deelnemers getrained

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Gemiddeld cijfer

400+

Aantal getrainde bedrijven

30+

Jaren ervaring

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog