Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Graham Hulsebos Verkooptrainingen - unieke verkooptechnieken

Graham Hulsebos VerkooptrainingenWie is Graham Hulsebos?

Mijn naam is Graham, ik ben 50+ jaar en ik heb 20+ sales-jaren achter de rug!

In mijn vele jaren als verkoper heb ik heel veel geprobeerd, ben ik internationaal getraind door de beste verkopers van de wereld, heb ik tig boeken over verkopen gelezen en heb ik veel theorie in de praktijk kunnen toepassen. Op een gegeven moment kreeg ik de bijnaam 'De Scherpschutter' vanwege de vele deals die ik sloot.

Enkele trainingen die ik zelf gevolgd heb: SPIN Sales Training, Upgrade Sales Pipeline Management, Money Maker 2 Program, Sales Professional Assessment Of Knowledge, Management Training Real Problems, Real Solutions, Blackbook Training, Salescycle, Sales Management Training en CRM Specialist.

Het resultaat? 

Middels al mijn opgedane kennis en praktijkervaring heb ik een magische formule bedacht welke als recept toepasbaar is voor iedereen die écht wilt leren verkopen. Een formule die ik zelf ook zou kopen. Een formule met achterliggende informatie om echt te leren verkopen, maar dit ook kunnen overbrengen naar nieuwe verkopers die door mij getraind willen worden. Door mijn kennis toe te passen in de praktijk ben jij nu ook in staat om daadwerkelijk te verkopen. 

Vanaf dat ik fysieke verkooptrainingen begon te geven stroomden de complimenten binnen. Zowel tijdens de training, als na de training en zelfs maanden en jaren later stroomden de complimenten en bedankjes binnen. Fysieke verkooptrainingen zijn erg leuk, want je maakt echt contact met mensen, je komt op verschillende plekken en mensen herkennen je zelfs na jaren nog steeds. Ik wil mijn kennis en ervaring namelijk doorgeven aan anderen, zodat dit niet verloren gaat.

Graag help ik iedereen die het vak van verkopen eindelijk goed onder de knie wilt hebben, door mijn formule toe te passen in de praktijk. In de afgelopen jaren heb ik honderden verkopers geholpen in beter te verkopen en te laten beseffen hoe écht verkopen werkt. Het gaat namelijk niet om geluk hebben, de beste leads krijgen, de laagste prijs te bieden en alle informatie van de potentiële klant voorgeschoteld te krijgen. Verkopen is een vak. Een vak wat je kunt leren.

Welke onderdelen bevat een verkooptraining?

Naast de geheime verkooptechnieken worden in elke verkooptraining ook vele standaard onderdelen behandeld, waaronder;

 • Koude en warme acquisitie
 • Gesprekken opbouwen en closen
 • Krachtige telefoongesprekken voeren
 • Up-selling & Cross-selling
 • Product presentatie
 • Nieuwe klanten werven
 • Uitleg van het verkoopproces
 • Opmaken van perfecte offertes
 • Juiste woorden gebruiken in een gesprek
 • Commitment krijgen van potentiële klanten
 • Inzetten van verschillende verkooptechnieken
 • Unique selling points (USP’s) opstellen en presenteren
 • De juiste triggers inzetten om bij de klant/prospect interesse te wekken
 • En meer!

Graham Hulsebos verkooptrainingen gaat verder

De sales trainingen gaan verder dan standaard onderdelen, omdat je getraind wordt tot een écht succesvolle verkoper. Niet enkel in theorie, maar ook in de praktijk. Ik ga namelijk een stap verder waar andere verkooptrainingen stoppen door Blended learning toe te passen in mijn interactieve trainingen. Tijdens de sales training wordt alles eruit gehaald wat erin zit om als doel succesvol te zijn. Niemand blijft achter en elke cursist krijgt ook tussentijdse toetsingen. De unieke verkooptechnieken worden op eenvoudige wijze uitgelegd, zodat ze in de praktijk daadwerkelijk toegepast kunnen worden. Dezelfde dag al!

Elke cursist van mijn sales trainingen komt met meer kennis uit de training en dat is absoluut terug te zien in de vele zéér positieve reviews waarbij cursisten met name 9-ens en 10-en als beoordeling geven.

Wanneer wil jij starten met het leren van verkopen?Graham Hulsebos Verkooptrainingen

 

Selling is asking, Not Telling
~ Graham Hulsebos

 

Graham Hulsebos Verkooptrainingen kantoor