Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Over Graham Hulsebos Sales Verkooptrainingen

Over Graham Hulsebos Sales Verkooptrainingen
Wie is Graham Hulsebos? Uw Gids naar Excellente Verkoopvaardigheden

Ontmoet Graham Hulsebos: Uw Bekroonde Verkoopexpert met een Klantgerichte Aanpak

Mijn naam is Graham Hulsebos, een prijswinnende verkoopprofessional met een indrukwekkende carrière die meer dan 30 jaar overspant. In 2015 heb ik Graham Hulsebos Verkooptrainingen opgericht, en sindsdien heb ik het voorrecht gehad om meer dan 2000 deelnemers van meer dan 400 bedrijven te trainen. Deze ervaring heeft mijn inzicht in diverse verkoopstrategieën en -technieken verrijkt en bevestigt mijn toewijding aan het leveren van kwalitatieve trainingen die echt impact maken.

Mijn unieke verkoopstijl en benadering zijn onderscheidend door een focus op het succes van de klant, en ik geloof sterk in de filosofie van "Selling is Asking, not Telling." Dit houdt in dat effectief verkopen draait om het stellen van de juiste vragen en echt luisteren naar wat de klant nodig heeft.

Wat mij verder onderscheidt, is dat ik, hoewel ik ook in Thailand woon, speciaal naar Nederland reis om verkooptrainingen van hoge kwaliteit te geven. Deze unieke combinatie van lokale expertise en internationale ervaring stelt mij in staat om mijn trainingen te verrijken met een breed perspectief en innovatieve verkoopstrategieën. Deze internationale dimensie brengt een extra laag van diepgang en inzicht in mijn trainingen, waardoor ze een waardevolle leerervaring voor mijn deelnemers zijn.

Een Rijkdom aan Praktijkervaring in Diverse Verkooprollen

Mijn reis in de verkoopwereld is veelzijdig en diepgaand. Ik heb in de loop der jaren verschillende verkoopfuncties bekleed, elk met unieke uitdagingen en leerervaringen. Mijn carrière begon met winkelverkoop waar ik een scherpe inzicht in klantgedrag en detailhandel ontwikkelde. In mijn rol als buitendienst verkoper leerde ik de waarde van persoonlijk contact en directe klantbenadering. In de binnendienst richtte ik me op klantenservice en ondersteuning, wat essentieel bleek voor klanttevredenheid en loyaliteit.

In de telefonische verkoop en acquisitie heb ik consequent mijn targets gehaald voor het genereren van nieuwe leads en verkooptargets. Deze consistente prestaties hebben mijn vaardigheden in het overtuigen en effectieve communicatie verder versterkt. Als accountmanager zette ik deze trend voort door alle gestelde verkoop- en collectietargets te halen, wat leidde tot mijn promotie tot senior accountmanager. In deze rol bleef ik uitblinken en haalde ik consequent mijn targets, wat resulteerde in mijn aanstelling tot salesmanager.

In deze posities was ik niet alleen verantwoordelijk voor het leiden van verkoopstrategieën en het coachen van verkoopteams, maar ook voor het succesvol maken van de individuen binnen mijn team. Mijn focus lag op het ontwikkelen van hun verkoopvaardigheden en het versterken van hun capaciteiten, wat leidde tot significante verbeteringen in hun verkoopprestaties en professionele groei.

Voortdurende Professionele Ontwikkeling en Training

Naast mijn uitgebreide praktijkervaring heb ik ook een indrukwekkend portfolio van gevolgde trainingen, waaronder SPIN Sales Training, Upgrade Sales Pipeline Management, Money Maker 2 Program, Sales Professional Assessment Of Knowledge, Management Training Real Problems, Real Solutions, Blackbook Training, Salescycle, Sales Management Training en CRM Specialist. Deze trainingen hebben mijn kennis en vaardigheden verder verdiept en verbreed, waardoor ik een unieke combinatie van praktijkervaring en theoretische expertise kan bieden in mijn Masterclass Verkooptrainingen.

Mijn voortdurende streven naar professionele groei en ontwikkeling stelt mij in staat om de meest actuele en effectieve verkoopstrategieën en -technieken te integreren in mijn trainingen. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers aan mijn trainingen niet alleen leren van mijn ervaringen in de praktijk, maar ook profiteren van geavanceerde verkoopinzichten en methodologieën die hun verkoopvaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Een Recordbrekende Carrière met een Klantgerichte Filosofie

Gedurende mijn carrière heb ik talrijke verkooprecords gebroken en meerdere internationale prijzen gewonnen. Deze successen zijn het resultaat van mijn diepgaande begrip van het belang van een klantgerichte verkoopaanpak. Mijn methode baseert zich op het begrijpen van klantbehoeften en het bieden van oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen.

De Magie van Adviserend Verkopen

Met meer dan 30 jaar ervaring in de verkoopsector en het succesvol trainen van meer dan 2000 deelnemers van meer dan 400 bedrijven, breng ik een unieke diepte en breedte aan kennis naar mijn verkooptrainingen. Mijn aanpak is gericht op het ontwikkelen van adviserend verkopen - een methode die niet alleen de deal sluit, maar ook vertrouwen opbouwt en langdurige klantrelaties creëert.

Mijn trainingen gaan verder dan standaard verkoopmethoden. Ze omvatten interactieve, praktische oefeningen en real-life case studies die deelnemers helpen om de kunst van het vragen stellen te beheersen en een diepgaand begrip van klantproblemen te ontwikkelen. Dit resulteert in verkoopvaardigheden die niet alleen effectief zijn, maar ook ethisch en klantgericht.

Bovendien brengt mijn internationale ervaring een extra laag van diversiteit en innovatie in de trainingen, waardoor deelnemers worden voorbereid op de uitdagingen van de moderne, wereldwijde verkoopmarkt.

Trainingen Die Echt Het Verschil Maken

Bij mijn sales en verkooptrainingen, zowel fysiek als online, leren deelnemers succesvol te verkopen door zich te focussen op de klant. De trainingen overstijgen traditionele verkoopmethoden en omvatten de kunst van het vragen stellen en diepgaand begrip van klantproblemen.

Graham Hulsebos Sales en Verkooptrainingen Genomineerd voor 'Beste Opleider van Nederland.

Graham Hulsebos Verkooptrainingen is verheugd genomineerd te zijn voor 'Beste Opleider van Nederland' door Springest by STUDYTUBE. Deze erkenning benadrukt onze kwaliteit en toewijding in verkooptrainingen. Dank aan alle cursisten voor hun bijdrage.

Professionele Ontwikkeling bij OEM Office Elearning Menu

Naast mijn passie voor sales en verkooptrainingen, ben ik ook eigenaar van OEM Office Elearning Menu, opgericht in 2010. Dit platform biedt een aanvulling op mijn trainingen, met een breed scala aan professionele ICT ontwikkelingscursussen.

Zet Vandaag Nog de Stap naar Beter Verkopen

Bent u klaar om uw verkoopvaardigheden en die van uw team naar een hoger niveau te tillen met een klantgerichte benadering? Ontdek hoe de sales en verkooptrainingen van Graham Hulsebos u kunnen helpen om uw verkoopresultaten naar nieuwe hoogten te tillen, op een manier die zowel u als uw klanten ten goede komt.

Bij ons heeft u de flexibiliteit om te kiezen uit verschillende leermethoden die passen bij uw behoeften en schema. Schrijf u in voor onze klassikale trainingen in 11 plaastsen in Nederland voor een interactieve leerervaring, kies voor virtuele trainingen om te leren vanuit het comfort van uw eigen omgeving, of ga voor onze e-learning modules voor zelfstudie op uw eigen tempo.

Neem vandaag nog contact op of Boek een Gratis Adviesgesprek om te ontdekken hoe onze op maat gemaakte Incompany trainingen uw team kunnen voorbereiden op blijvend succes. We staan klaar om u te helpen slagen in de dynamische wereld van de verkoop.

Neem Contact op | Boek een Gratis Adviesgesprek | Schrijf u in voor een Training