We willen graag cookies plaatsen op uw computer zodat wij Grahamhulsebos.nl steeds beter kunnen maken. Cookies beheren

Graham Hulsebos Verkooptrainingen verkooptechnieken sales technieken training

Ook internationaal kun je Graham Hulsebos boekenGraham Hulsebos is een verkooptrainer en motivator pur sang. 
Adviserend Verkopen zit hem in het bloed!

Graham Hulsebos is een van de meest deskundige verkooptrainers en motivators van Nederland. Graham heeft een achtergrond in detailhandel en automatisering. Binnen verschillende nationale en internationale bedrijven in deze sectoren heeft Graham een unieke succesvolle manier van adviserend verkopen ontwikkeld door het combineren van 8 verschillende bewezen verkooptechnieken. De basis voor de verkooptrainingen van Graham zijn ontstaan uit zijn eigen ervaringen en trainingen zoals: SPIN Sales Training, Upgrade Sales Pipeline Management, Money Maker 2 Program, Sales Professional Assessment Of Knowledge, Management Training Real Problems, Real Solutions, Blackbook Training, Salescycle, Sales Management Training en CRM Specialist.

Deze manier van adviserend verkopen en de geboekte resultaten staan aan de basis van zijn ruim 30-jarige commerciële/ verkoop carrière. Commercieel, communicatief en altijd in tune met de nieuwste ontwikkelingen. Niet alleen op gebied van verkoop en marketing, maar ook wanneer het aankomt op moderne leermethoden en de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) verkoop.

Na veel succes geboekt te hebben in rollen als account executive, accountmanager, senior accountmanager, salesmanager en marketingmanager, richtte Graham in 2010 het bedrijf OEM Office Elearning Menu op.

Dit internationale Opleidingscentrum, Microsoft Partner, CertiPort Partner biedt een opleidingsaanbod van 950 IT-trainingen, -cursussen en -opleidingen cursussen aan voor eindgebruikers en IT Specialisten – voor zowel bedrijven als particulieren met diverse leermethoden. Het bedrijf groeit hard in binnen- én buitenland.

logo OEM Office Elarning Menu

Collega’s en klanten omschrijven Graham als deskundig, energiek, gemotiveerd, motiverend, eerlijk, betrouwbaar en rechtdoorzee. Hij werkt oplossingsgericht en dringt door tot op de kern van de behoeften van zijn klanten en gaan graag een samenwerking aan.

Na oprichting werd er direct een trainingsconcept gelanceerd dat uniek is in Nederland: Effectief adviserend verkopen, door middel van een combinatie van maar liefst 8 bewezen verkooptechnieken. Zowel bedrijven als particulieren vinden in Graham Hulsebos een deskundige opleider, en voor iedereen kan er een passend pakket samengesteld worden.

Onder de naam Graham Hulsebos Verkooptrainingen bieden wij 6 verschillende verkooptrainingen via Klassikaal of Incompany aan voor iedereen die in zijn werk met verkoop te maken heeft of die een verkoopfunctie ambieert. Het bedrijf is in 2015 opgericht door naamdrager Graham Hulsebos, een succesvolle verkooptrainer met ruime ervaring in het vak.

Graham Hulsebos Verkooptrainingen ontvangt het opleidingskeurmerk 2019 voor Sales van boekingsplatform Edubookers. Lees verder...

We zijn gevestigd in WTC Almere, direct gelegen naast het treinstation ‘Almere Centrum’. Alle trainingen worden ook Virtueel Online via Microsoft Teams gegeven en kunnen indien gewenst op locatie of Incompany aangeboden worden.