Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Sales Training - Verkooptraining Verkoop Binnendienst Online

Boek de beste Online Verkoop Binnendienst sales training verkoop cursus met 12 verkooptechnieken. Leer adviserend verkopen van Graham Hulsebos. Beoordeling 9.5.

Sorteren op

1 Verkooptrainingen

1 Verkooptrainingen

Excelleren in Binnendienst Verkoop met Onze Online Sales Training Verkooptraining

Wilt u uw vaardigheden in binnendienst verkoop verbeteren? Onze online verkooptraining biedt u de kans om van een ervaren professional te leren, met lessen in zowel Nederlands als Engels. Deze training is ideaal voor individuen die hun verkoopstrategieën willen verfijnen en hun resultaten willen maximaliseren. Met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers, zorgen we voor een intieme en interactieve leerervaring.
Schrijf u nu in en transformeer uw aanpak in de verkoop binnendienst!

Graham Hulsebos Sales en Verkooptrainingen Genomineerd voor 'Beste Opleider van Nederland.

Graham Hulsebos Verkooptrainingen is verheugd genomineerd te zijn voor 'Beste Opleider van Nederland' door Springest by STUDYTUBE. Deze erkenning benadrukt onze kwaliteit en toewijding in verkooptrainingen. Dank aan alle cursisten voor hun bijdrage.
 logo van 'Springest by STUDYTUBE' met kleurrijke pijlvormige elementen die omhoog wijzen, wat een positieve beweging of groei kan symboliseren. Onder het logo staat een lauwerkrans met de tekst 'Beste Opleider van Nederland', wat erop wijst dat de organisatie is genomineerd voor deze eretitel. Daaronder staat in kapitalen 'WIJ ZIJN GENOMINEERD!', wat de nominatie voor een prestigieuze onderscheiding of erkenning benadrukt. De algehele presentatie lijkt bedoeld om de nominatie voor een belangrijke prijs of onderscheiding in de educatieve sector te vieren.

Wie is Graham Hulsebos?

Graham Hulsebos is één van de meest deskundige verkooptrainers en motivators van Nederland. Hij geeft al ruim 20 jaar verkooptrainingen aan honderden cursisten wereldwijd. Met een achtergrond in detailhandel en automatisering, en binnen verschillende nationale en internationale bedrijven, heeft Graham een unieke succesvolle formule van adviserend verkopen ontwikkeld. Deze magische formule combineert 12 verschillende bewezen verkooptechnieken.

Verkopen is echt een vak. De basis voor de verkooptrainingen zijn daarom ook ontstaan uit eigen ervaringen en hij heeft zelf tevens vele trainingen gevolgd, zoals: SPIN Sales Training, Upgrade Sales Pipeline Management, Money Maker 2 Program, Sales Professional Assessment Of Knowledge, Management Training Real Problems, Real Solutions, Blackbook Training, Salescycle, Sales Management Training en CRM Specialist.

Welke onderdelen bevat een verkooptraining?

 • Klantinteractie en communicatie: Effectieve communicatie met klanten via telefoon, e-mail en andere kanalen.
 • Klantrelatiebeheer: Het opbouwen en onderhouden van langdurige klantrelaties.
 • Behoefteanalyse en oplossingsgerichte verkoop: Het identificeren van klantbehoeften en het aanbieden van passende oplossingen.
 • Up-selling en cross-selling: Het identificeren van kansen om extra producten of diensten aan bestaande klanten te verkopen.
 • Omgaan met klachten en bezwaren: Effectief reageren op klachten en bezwaren van klanten.
 • Effectieve telefoonverkoop: Het voeren van overtuigende verkoopgesprekken via de telefoon.
 • E-mailcommunicatie en follow-up: Het opstellen van professionele verkoopgerelateerde e-mails en follow-upstrategieën.
 • Klantgericht denken: Het begrijpen en handelen volgens de behoeften en verwachtingen van klanten.
 • Verkoopcyclusbeheer: Het beheren van de verschillende fasen van de verkoopcyclus.

Graham Hulsebos verkooptrainingen gaat verder

De sales trainingen gaan verder dan standaard onderdelen, omdat u (of uw werknemer) getraind wordt tot een écht succesvolle verkoper. Niet enkel in theorie, maar ook in de praktijk. Graham Hulsebos gaat namelijk een stap verder waar andere verkooptrainingen stoppen door Blended learning toe te passen in deze interactieve training.

Tijdens de sales training wordt alles eruit gehaald wat erin zit om als doel succesvol te zijn. Niemand blijft achter en elke cursist krijgt tevens tussentijdse toetsingen. De 12 unieke verkooptechnieken worden op eenvoudige wijze uitgelegd, zodat ze in de praktijk daadwerkelijk toegepast kunnen worden. Dezelfde dag al!

Elke cursist van deze sales training komt met meer kennis uit de training en dat is absoluut terug te zien in de vele zéér positieve reviews (9,0+).

Selling is asking, not telling!

 1. Klantcommunicatie Vragen: Hoe communiceert u effectief met klanten om hun behoeften te begrijpen en te vervullen?
 2. Procesoptimalisatie Vragen: Hoe optimaliseert u verkoopprocessen binnen uw organisatie voor maximale efficiëntie?
 3. Upselling en Cross-selling Vragen: Welke strategieën gebruikt u voor upselling en cross-selling tijdens klantinteracties?
 4. Relatiebeheer Vragen: Hoe bouwt en onderhoudt u langdurige klantrelaties in de binnendienst?
 5. Prestatiebeoordeling Vragen: Hoe evalueert u uw prestaties en die van uw team in de verkoop binnendienst?

 

"Help de klant succesvol te zijn met uw producten en/of diensten"
- Graham Hulsebos

2.000+

Deelnemers getrained

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Gemiddeld cijfer

400+

Aantal getrainde bedrijven

30+

Jaren ervaring

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog