Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Sales Training - Verkooptraining Masterclass Klassikaal

In één Masterclass sales training - verkooptraining transformeer ik met mijn unieke formule verkopers naar experts om écht succesvol adviserend te verkopen. Cursisten beoordeling 9.5.

Sorteren op

1 Verkooptrainingen

1 Verkooptrainingen

Sales Training Masterclass Klassikaal

Wilt u uw verkoopvaardigheden naar een hoger niveau tillen en deelnemen aan onze intensieve en interactieve verkooptraining - Sales Training Masterclass Klassikaal?

Graham Hulsebos Sales en Verkooptrainingen Genomineerd voor 'Beste Opleider van Nederland.

Graham Hulsebos Verkooptrainingen is verheugd genomineerd te zijn voor 'Beste Opleider van Nederland' door Springest by STUDYTUBE. Deze erkenning benadrukt onze kwaliteit en toewijding in verkooptrainingen. Dank aan alle cursisten voor hun bijdrage.
 logo van 'Springest by STUDYTUBE' met kleurrijke pijlvormige elementen die omhoog wijzen, wat een positieve beweging of groei kan symboliseren. Onder het logo staat een lauwerkrans met de tekst 'Beste Opleider van Nederland', wat erop wijst dat de organisatie is genomineerd voor deze eretitel. Daaronder staat in kapitalen 'WIJ ZIJN GENOMINEERD!', wat de nominatie voor een prestigieuze onderscheiding of erkenning benadrukt. De algehele presentatie lijkt bedoeld om de nominatie voor een belangrijke prijs of onderscheiding in de educatieve sector te vieren.

Sales Trainer - Verkooptrainer Graham Hulsebos

Graham Hulsebos is een gerenommeerde verkooptrainer en motivator in Nederland, met meer dan 20 jaar ervaring in het opleiden van professionals in de kunst van verkopen. Zijn diepgaande kennis van verkoop, gecombineerd met uitgebreide praktijkervaring in verschillende sectoren, maakt hem de ideale bron voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot een meester in verkoop.

Graham Hulsebos heeft niet alleen 12 geavanceerde verkooptechnieken geïntegreerd in zijn Masterclass Verkooptraining, maar hij heeft ook vele nationale en internationale sales records verbroken en talrijke prestigieuze prijzen gewonnen. Dit bewijst zijn uitzonderlijke expertise en resultaten in de wereld van verkoop. Wat Graham echter echt onderscheidt, is zijn passie om zijn kennis te delen en anderen te inspireren.

De Masterclass Verkooptraining van Graham gaat verder dan de basisprincipes en leert u de nuances van adviserend verkopen en strategieën voor complexe verkooptrajecten. Hij begrijpt dat ware meesterschap in verkoop voortdurende training en verfijning vereist. Zijn training is gebaseerd op zijn uitgebreide praktijkervaring en voortdurende professionele ontwikkeling.

Met zijn diepgaande kennis en expertise biedt Graham een meesterlijke ervaring voor professionals die streven naar het bereiken van uitzonderlijke verkoopprestaties. Hij heeft een indrukwekkend portfolio van gevolgde trainingen, waaronder SPIN Sales Training, Upgrade Sales Pipeline Management, Money Maker 2 Program, Sales Professional Assessment Of Knowledge, Management Training Real Problems, Real Solutions, Blackbook Training, Salescycle, Sales Management Training en CRM Specialist.

Welke onderdelen bevat een verkooptraining?

 • Geavanceerde verkoopstrategieën: Diepgaande strategieën voor het winnen van complexe deals.
 • Strategisch denken en planning: Het ontwikkelen van strategische verkoopplannen.
 • Consultatieve verkoopbenadering: Het adviseren van klanten en hen begeleiden bij aankoopbeslissingen.
 • Oplossingsgericht verkopen: Het identificeren van klantproblemen en het aanbieden van oplossingen.
 • Prijsstrategieën en waardepropositie: Het beheren van prijsonderhandelingen en het benadrukken van de waarde.
 • Strategische onderhandelingsvaardigheden: Geavanceerde technieken voor succesvolle onderhandelingen.
 • Klantrelatiebeheer op hoog niveau: Het behouden van langdurige en strategische klantrelaties.
 • Cross-selling en upselling op strategisch niveau: Het maximaliseren van kansen bij bestaande klanten.
 • Strategisch gebruik van technologie: Het benutten van CRM-systemen en verkoopgerelateerde technologieën.
 • Afsluitingstechnieken: Verbeter uw vaardigheden om verkoopgesprekken succesvol af te sluiten.
 • Verkooppsychologie en gedragsbeïnvloeding: Het begrijpen en beïnvloeden van klantgedrag.

Graham Hulsebos verkooptrainingen gaat verder

De sales trainingen gaan verder dan standaard onderdelen, omdat u (of uw werknemer) getraind wordt tot een écht succesvolle verkoper. Niet enkel in theorie, maar ook in de praktijk. Graham Hulsebos gaat namelijk een stap verder waar andere verkooptrainingen stoppen door Blended learning toe te passen in deze interactieve training.

Tijdens de sales training wordt alles eruit gehaald wat erin zit om als doel succesvol te zijn. Niemand blijft achter en elke cursist krijgt tevens tussentijdse toetsingen. De 12 unieke verkooptechnieken worden op eenvoudige wijze uitgelegd, zodat ze in de praktijk daadwerkelijk toegepast kunnen worden. Dezelfde dag al!

Elke cursist van deze sales training komt met meer kennis uit de training en dat is absoluut terug te zien in de vele zéér positieve reviews (9,0+).

Selling is asking, not telling!

Wilt u ook dat uw werknemers, of uzelf, door onze verkooptraining met opleidingsgarantie 8 verschillende verkooptechnieken leren die stuk voor stuk hun effectiviteit hebben bewezen?
Het trainen van deze verkooptechnieken is uniek in Nederland. Na het volgen van deze interactieve training heeft u de kennis en vaardigheden om tussen 12 verschillende verkooptechnieken te schakelen. Een geweldige basis om gemotiveerd, gestructureerd, beter, makkelijker en meer adviserend te verkopen.

Het stellen van vragen leidt tot een relatie met u en de klant. Deze relatie zorgt uiteindelijk voor meer omzet, maar welke stappen en structuur moeten worden genomen om een relatie te krijgen met uw klant? Welke vragen moeten er gesteld worden om meer omzet te genereren?

 1. Geavanceerde Verkoopstrategieën: Welke cutting-edge verkoopmethoden kunt u toepassen voor maximale impact?
 2. Psychologie van Verkopen: Hoe kunt u de psychologie van de klant begrijpen en gebruiken in uw verkoopproces?
 3. Digitale Verkoopvaardigheden: Hoe integreert u moderne technologieën effectief in uw verkoopstrategieën?
 4. Leiderschap in Verkoop: Hoe ontwikkelt u leiderschapskwaliteiten die essentieel zijn voor succes in sales?
 5. Netwerken en Relatiebeheer: Hoe bouwt en onderhoudt u een krachtig professioneel netwerk voor langdurige succes in verkoop?

 

"Help de klant succesvol te zijn met uw producten en/of diensten"
- Graham Hulsebos

2.000+

Deelnemers getrained

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Gemiddeld cijfer

400+

Aantal getrainde bedrijven

30+

Jaren ervaring

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog