Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Sales Training Masterclass Klassikaal Verkooptraining

Sales Training Masterclass Klassikaal Verkooptraining

499,00 603,79 Incl. btw

Lees de volledige cursusinhoud, de specificaties, de reviews, beschikbare data en plaats en boek dan direct online uw verkooptraining met 8 unieke verkooptechnieken.

Lees meer
Discounts:
 • Koop 2 voor €474,05 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 3 voor €469,06 per stuk en bespaar 6%
 • Koop 4 voor €436,63 per stuk en bespaar 12,5%
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1
 • De Beste verkooptechnieken
 • Leer eindelijk echt verkopen
 • Met praktijkvoorbeelden
 • Inclusief Certificaat van Deelname
 • Op locatie of online

Sales Training Masterclass Klassikaal

 

Bent u klaar voor een magische sales training vol geheimen?
Wilt u de échte geheimen van verkopen leren?
Leer het van iemand uit de praktijk!

 • Verkoopgeheimen worden kenbaar gemaakt
 • Klassikale verkooptraining
 • Taal: Nederlands of Engels (naar wens)
 • Maximum aantal cursisten per verkooptraining: 8

Voor wie

De sales training is voor iedereen die minimaal 15% meer conversie wilt behalen, waarbij in de praktijk dit minimum doorgaans op 25% ligt. Deze training is zowel voor starters als ervaren verkopers daar het niveau wordt aangepast per deelnemer. In deze Masterclass is er genoeg ruimte voor alle aspecten van Sales & Verkoop vanuit uw eigen praktijkervaring.

Inhoud Masterclass Verkooptraining

U leert 8 verkooptechnieken via theorie, oefeningen en daadwerkelijke praktijkvoorbeelden. Indien gewenst door de cursisten passen we ook rollenspellen toe tijdens de training. Het resultaat van deze training is een uitgebreid super skillset waarmee u uw commerciële prestaties merkbaar verhoogt door kwalitatiever, effectiever en makkelijker afspraken maakt en gaat verkopen. Doordat deze verkooptechnieken u veel inzicht geven, leidt het bovendien tot een werkwijze welke voor alle partijen zeer prettig is.

Daarbij wordt er in deze training extra aandacht gegeven aan veel praktijkvoorbeelden om de geleerde 8 verkooptechnieken toe te passen in commerciële taken, zoals telefonische verkoop en acquisitie, het opstellen van perfecte offertes, e-mails en nog veel meer.

Als bonus leren cursisten ook een aantal geheimen om effectief te werken met een CRM systeem. Met deze additionele informatie zal iedere cursist gemotiveerd zijn om met een bestaande database omzet te verhogen.

Unieke verkooptraining met 8 verschillende verkooptechnieken

In de 8 verschillende verkooptechnieken leert u d.m.v. structuur en gericht op de praktijk, om op een efficiënte manier te inventariseren hoe u een order sluit. Daarnaast leert u een magische relatie op te bouwen met uw klant dankzij de juiste openingsvragen te stellen en hierdoor direct alle verkoopkansen te herkennen.

U creëert meer structuur en krijgt controle over het gesprek om uw klant en prospect duidelijkheid te geven dat het winstgevender is om uw producten of diensten te gebruiken. Met het opzetten van de juiste sfeer in het gesprek, motiveert u uw klant of prospect over te gaan tot één of meer aankopen.

Ontdek daarnaast in welk stadium uw prospect of klant is om tot aankopen over te gaan. Tevens leert u veel wetenschappelijk punten waarom uw prospect of klant bij u koopt.

Ook leert u om aan het eind van elk verkoopgesprek op een spontane manier belangrijke, moeilijke en beslissende informatie te krijgen. Hierdoor creëert u altijd een kans om uw prospect of klant richting een daadwerkelijke aankoop te bewegen.

Als afsluiting leert Graham Hulsebos u ook de vaardigheden om de deal, opdracht, offerte of order daadwerkelijk te sluiten (closen) met een unieke combinatie van alle geleerde verkooptechnieken op een adviserende, gecontroleerde en winstgevende manier.

De Masterclass Verkooptraining is inclusief

 • Telefonische intake
 • Parkeren op locatie
 • GHV cursusmateriaal
 • Gratis gebruik WiFi
 • Onbeperkt alcoholvrije dranken en zoete lekkernijen in de Coffee Lounge
 • Water in het trainingslokaal
 • Uitgebreid lunchbuffet in het sfeervolle restaurant
 • Hand-outs
 • Certificaat van deelname

Welke onderdelen bevat een verkooptraining?

Naast de 8 verkooptechnieken die u na deze Masterclass beheerst, leert u ook dé 6 leidende beginselen van verkoop, dé 10 basisbeginselen van verkoop én de 5 stappen van adviserend verkopen.

Met elke verkooptraining leert u geheime verkooptechnieken én ook vele standaard onderdelen, waaronder;

 • Koude en warme acquisitie
 • Gesprekken opbouwen en closen
 • Krachtige telefoongesprekken voeren
 • Up-selling & Cross-selling
 • Product presentatie
 • Nieuwe klanten werven
 • Uitleg van het verkoopproces
 • Opmaken van perfecte offertes
 • Juiste woorden gebruiken in een gesprek
 • Commitment krijgen van potentiële klanten
 • Inzetten van 8 verschillende verkooptechnieken
 • Unique selling points (USP’s) opstellen en presenteren
 • De juiste triggers inzetten om bij de klant/prospect interesse te wekken

Graham Hulsebos verkooptrainingen gaat verder

De sales trainingen gaan verder dan standaard onderdelen, omdat u (of uw werknemer) getraind wordt tot een écht succesvolle verkoper. Niet enkel in theorie, maar ook in de praktijk. Graham Hulsebos gaat namelijk een stap verder waar andere verkooptrainingen stoppen door Blended learning toe te passen in deze interactieve training.

Tijdens de sales training wordt alles eruit gehaald wat erin zit om als doel succesvol te zijn. Niemand blijft achter en elke cursist krijgt tevens tussentijdse toetsingen. De 8 unieke verkooptechnieken worden op eenvoudige wijze uitgelegd, zodat ze in de praktijk daadwerkelijk toegepast kunnen worden. Dezelfde dag al!

Elke cursist van deze sales training komt met meer kennis uit de training en dat is absoluut terug te zien in de vele zéér positieve reviews (9,0+).

Voordelen Verkooptraining Graham Hulsebos

 • Alles leren over de basis- en leidende regels van verkopen
 • Leer de 8 beste verkooptechnieken
 • Alle kennis direct toepasbaar in de praktijk
 • Persoonlijke begeleiding
 • Leer alles in slechts 1 dag

Wie is Graham Hulsebos?

Graham Hulsebos is één van de meest deskundige verkooptrainers en motivators van Nederland. Hij geeft al ruim 20 jaar verkooptrainingen aan honderden cursisten wereldwijd. Met een achtergrond in detailhandel en automatisering, en binnen verschillende nationale en internationale bedrijven, heeft Graham een unieke succesvolle formule van adviserend verkopen ontwikkeld. Deze magische formule combineert 8 verschillende bewezen verkooptechnieken.

Verkopen is echt een vak. De basis voor de verkooptrainingen zijn daarom ook ontstaan uit eigen ervaringen en hij heeft zelf tevens vele trainingen gevolgd, zoals: SPIN Sales Training, Upgrade Sales Pipeline Management, Money Maker 2 Program, Sales Professional Assessment Of Knowledge, Management Training Real Problems, Real Solutions, Blackbook Training, Salescycle, Sales Management Training en CRM Specialist.

 

"Help de klant succesvol te zijn met uw producten en/of diensten"
- Graham Hulsebos

 

Kortom een waardevolle Masterclass voor iedere sales professional en organisatie. Meld u direct aan!

Heb je vragen? Klik op deze knop om je vraag te stellen aan Graham Hulsebos Verkooptrainingen Download hier de sales brochure van Graham Hulsebos Verkooptrainingen

Locaties Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle
Tijden 09:30 uur tot 12:45 uur en van 13:30 uur tot en met 16:45 uur.
Studiebelasting 6 uur
Parkeren De parkeerkosten zijn inbegrepen.
Cursusmateriaal Elke cursist krijgt bij aanvang een blocnote en pen.
Lunch In Overleg rond 12:45 uur tot 13:30 uur.
Naslagwerk Elke cursusist ontvangt een Hand-Out na de training per e-mail in pdf.
Evaluatie Ja, Online
Afronding Certificaat van Deelname in pdf. formaat
Totaal
9.6/10 (40 Reviews)

  "Leerzame en inspirerende dagcursus met handige sales tips en tricks. Je kunt deze direct toepassen in de praktijk. Met een kleine groep waardoor het ook lekker interactief was. Zeker een aanrader dus!"

  Judith on 26 May 2021

  "Leerzame dag geweest. Kan niet wachten om het in de praktijk te brengen. Een dikke 8 verdient Graham voor de uitleg met praktijkvoorbeelden. Kan deze dag zeker aan elke beginnende verkoper aanbevelen"

  Jacco Pronk on 01 Feb 2020

  "Goede cursus, alles word duidelijk uitgelegd. Graham zelf heeft veel verstand van alle stof. Over de hele dag word er goed voor je gezorgd en krijg je alle stof duidelijk uitgelegd."

  Tim van der Wal on 01 Feb 2020

  "Graham has a comprehensive understanding of sales, he focuses on practicing and applying the techniques to the reality, his opinion is sharp and to the point, his strong business sense will definitely help you to improve."

  Yang LI on 11 Jan 2020

  "Ik heb afgelopen week de training van Graham Hulzebos mogen volgen. Dit is voor mij een enorme eye opener geweest, en de technieken die zijn benoemd, pas ik nu al op een dagelijkse basis toe. Vooral de voorbeelden uit zijn eigen ervaring kwamen enorm van pas en maakt alles nog duidelijker, bedankt hiervoor!"

  M. Haan on 22 Nov 2019

  "De training van Graham was super. Erg goede inzichten vanuit de praktijk en concrete aanknopingspunten om verder mee te gaan. Graham is toegankelijk en stelt je in staat zelf na te denken over je eigen sales proces; zou het zeker aanbevelen!"

  Emiel Mulder on 20 Nov 2019

  "Echt goede training met concrete tips en tools, zelfs voor ervaren verkopers! Graham put uit eigen ervaring en dat spreekt me enorm aan. Echt een aanrader! Was met een collega en we kregen training op maat. Speelde in op onze business. Fijne lokatie in Eindhoven ook."

  Myriam de Haan on 20 Nov 2019

  "Hele interactieve training waarbij met veel uitleg gewerkt wordt. Daarnaast is er ook veel terugkoppeling naar de huidige praktijk en ook afgestemd op jouw eigen werk (dus dat er praktijkvoorbeelden van je eigen werk worden gebruikt) om je nog succesvoller te maken. Ik ga hiermee zeker meer succes creëeren binnen mijn huidige baan."

  Andrea de Jong on 25 Sep 2019

  "Deze training was zeer uitgebreid en is heel leerzaam er kwamen 8 verschillende verkoop technieken langs deze dag was op een leuke manier ingevuld en was erg leerzaam raad het iedereen aan"

  Remco van Bekkum on 25 Apr 2019

  "Erg duidelijke training die met behulp van concrete voorbeelden en ervaring veel handvatten voor de praktijk kan bieden. Graham gebruikt duidelijke taal en is zelf ook erg thuis in de stof die hij je wil leren. De training heeft mij vooral geholpen meer structuur te brengen in de verkoopgesprekken."

  Bert-Jan on 28 Mar 2019

  "Super interessante training met echte eye openers. Ik zou deze training aanraden aan iedereen die zijn sales skills wilt verbeteren. Heel veel tips gekregen die ik direct in de praktijk kan toepassen!"

  Christiaan Vinazza on 19 Feb 2019

  "Leerzame directe manier van lesgeven, zeer effectief. Veel doorgenomen, veel eye openers. Prettige open manier van spreken. Oude patronen herkennen en wijzigen. Vragen ... dat is de les. Een aanrader voor professionals op alle gebied."

  Eric-Jan van Vugt on 16 Feb 2019

  "Zeer fijne Masterclass. Technieken geven prima handvaten om zelf te oefenen met de verkooptechnieken. Tip: Iets meer ruimte tussendoor voor zelf toepassen/ oefenen technieken tijdens de Masterclass. Top: heerlijke lunch, goed geregeld! Zeer aan te raden voor beginnende en ervaren verkopers."

  Julian Jenner on 31 Jan 2019

  "Heb de Masterclass verkoop technieken gevolgd en zeer verrast over de inhoud en uitleg van Graham Hulsebos over deze technieken alle 8 zijn ze aan bod gekomen met een lach een grapje en een zeer goede uitleg. Heb veel aan deze cursus gehad en ga zeker nog een training volgen."

  Erwin Bauw on 24 Jan 2019

  "Super fijne training, heel leerzaam om de verkooptechnieken onder de knie te krijgen. Accommodatie en lunch zijn goed geregeld. Nu aan de slag in de praktijk. Bedankt voor de leuke dag!"

  Maria de Wit on 23 Jan 2019

  "Deze training heb ik als zeer educatief ervaren. De training gaat op verschillende verkoopstechnieken in die in elkaar overlopen. Persoonlijk vond ik het heel erg fijn dat Graham bij allen voorbeelden vertelde en situaties, waardoor ik het beter begreep. Ik ben blij met mijn deelname en ik heb er zin in om alles toe te passen. De training is zeker een aanrader voor iedereen. Het maakt niet uit wat je verkoopt!"

  Yannick Cruden on 23 Jan 2019

  "Ook als bedrijfsjurist kan je jezelf ontwikkelen door middel van verkooptechnieken. De wijze waarop je gerichte vragen kan stellen om een probleem te achterhalen, je verbale en non-verbale vaardigheden, de sfeerbepaling en de manier waarop je jouw diensten verleend worden door middel van deze technieken versterkt. Dit zorgt niet alleen voor een fijne samenwerking, maar bespaard ook tijd en zorgt er voor dat je zelfverzekerder overkomt. Deze training is zeker aan te raden! Ook als je niet in de saleswereld werkt. Dankje Graham Hulsebos, ik kan niet wachten om deze technieken in de praktijk toe te passen."

  Charnella on 22 Jan 2019

  "cursus gevolgd bij Graham, leuke leerzame manier die ongedwongen is. veel handige handvaten gekregen waarmee ik in het sales vak verder kan."

  Johnny on 11 Dec 2018

  "Ik heb Graham leren kennen tijdens de training Selling is Asking- Not Telling. En hij staat volledig achter dat motto. We kwamen elkaar buiten het trainingsgebouw toevallig al tegen en zonder dat hij wist dat ik zijn cursist was begon hij vanuit het niets vragen te stellen. Hierdoor ontstond een gesprek en al snel was duidelijk dat ik van hem training ging krijgen. Later in de training leerde ik dat het stellen van vragen deuren kan openen die anders gesloten zouden blijven.

  Ik heb de training als zeer prettig en nuttig ervaren. Graham is enthousiaste en gemotiveerde docent, weet duidelijk waar hij het over heeft en kan putten uit verschillende ervaringen uit zijn eigen carrière. Daarnaast hebben we ook veel gelachen tijdens de training.

  Wil je meer leren over het sales vak dan is een training van Graham absoluut het overwegen waard."

  Jasper Arends on 11 Dec 2018

  "Een zeer leerzame training waarbij de theorie aan de hand van voorbeelden wordt verduidelijkt. Ik heb veel geleerd en raad het ook iedereen aan die effectieve verkooptechnieken wil leren. Dank je wel voor het delen van je kennis Graham!"

  Tülay on 11 Dec 2018

  "Aan het einde van de training viel het kwartje. Alle technieken worden duidelijk 1 voor 1 besproken. Er wordt ruimte gegeven voor persoonlijke feedback en alles wordt uitgebreid herhaald en op meerdere toepassingen uitgelegd."

  Marsha on 11 Oct 2018

  "Omdat deze verkooptraining erg boeiend was, ging de tijd behoorlijk snel. Dat laatste is jammer, want een training gericht op verkooptechnieken had gerust twee dagen kunnen duren.

  Los hiervan, het was een boeiende training; met nuttige tips & tricks. Graham vertelde het op een boeiende wijze en gaf veel tijd voor interactie.

  Top!"

  Reinier Geerligs on 27 Jul 2018

  "enthousiast, hoog kennisniveau en de nodige bravoure om het over te brengen, veel geleerd en gelachen"

  Jasper Arends on 20 Jul 2018

  "Heeft veel inzichten gegeven."

  Cynthia on 20 May 2018

  "Goede technieken."

  Paulien on 12 May 2018

  "Erg duidelijke overzicht van de sales technieken en hoe ik ze persoonlijk in de praktijk kan gebruiken. Zal het je zeker aanraden!"

  Samy van Stokkum on 30 Mar 2018

  "A day went in a split second; Graham's knowledge, expertise, presentation and attention to detail is amazing. Loads of fun. Challenging. Engaging. And very interesting. Energy shared by the trainer is empowering. Thanks!"

  Lina Sitorus on 30 Mar 2018

  "Training is erg interessant en boeiend. Graham weet met veel enthousiasme en energie de 8 verkooptechnieken over te brengen. Zin om ermee aan de slag te gaan en benieuwd naar het resultaat. Dag is voorbij gevlogen. Heerlijke lunch!"

  Florien Schipper on 30 Mar 2018

  "Enorm leuke training. Graham geeft je een uitstekend handvat om 8 verschillende verkooptechnieken toe te kunnen passen met behulp van praktijkgerichte voorbeelden en ervaringen. Heb al behoorlijk veel verkooptrainingen gevolgd, de energie en commitment van Graham en de concrete inhoud zal me zeker bijblijven. Ook de lunch was prima verzorgd. Zeker een aanrader!!!!!"

  Marcel Frank on 30 Mar 2018

  "Trainer is een topper,legt het goed uit, op een hele leuke manier. Ik beveel deze trainer ook aan, voor anderen die een verkooptraining nodig zouden hebben"

  Maureen Bojawal on 30 Mar 2018

  "Goede training. 8 verschillende verkooptechnieken behandeld. Training als prettig ervaren. Tot op heden weinig ervaringen met verkooptrainingen, maar deze is zeker als positief ervaren."

  D Kersten on 21 Mar 2018

  "Een Training met verschillende technieken die logische zijn. Er worden tal van invalshoeken aangeboord om out of the box te denken. Wanneer je een combinatie maakt tussen deze verschillende techieken kun je jezelf onderscheidend van concurrenten."

  Nick Kersten on 21 Mar 2018

  "Heel duidelijk en goed verhaal. Duidelijke richtlijnen. Ik was de enige cursist die dag, dus een privéles gehad! Was echt een leerzame en gezellige dag!"

  Rianne Teunissen on 21 Mar 2018

  "Goede gedreven docent. Handvatten / inspiratie / motivatie gekregen voor de gesprekken. Verkooptijger ?"

  Marjan Wesselink on 21 Mar 2018

  "Ik vond de training erg interessant en dit kan ik zeker toepassen op mijn werk."

  Sophie Spoelstra on 21 Mar 2018

  "Graham zorgde voor een erg interactieve sales training waar veel inzichten werden gecreëerd in de sales en het benaderen van een nieuwe klant op een speelse manier. Hij zorgde voor een begrijpelijke manier van sales en hoe je dit kan toepassen op de bedrijfs voering."

  Michael Graste on 20 Mar 2018

  "Helder, uitdagend en zeer resultaatgericht. Dat zijn de 3 begrippen hoe deze trainingen voor mij het beste beschreven kunnen worden. Middels de trainingen wordt er op een zeer heldere, uitdagende manier handvatten gecreëerd waar je tijdens het verkoopgesprek aan vast kan houden. Deze structuur resulteert in meer succes in de verkoop."

  Bart Heijmans on 20 Mar 2018

  "De trainingen van Graham heb ik als confronterend en leerzaam ervaren. In het begin had ik soms moeite om dingen van Graham aan te nemen omdat ik volledig op mijn eigen skills vertrouwde. Naarmate de trainingen volgde heb ik steeds meer een combinatie kunnen vinden, in mijn eigen kwaliteiten en de handige tips van Graham. In mijn ogen begrijpt Graham het spelletje van verkopen, en kan dat op een interactieve boeiende manier overbrengen aan verkopers (in mijn ogen niet het gemakkelijkste publiek)"

  Mick Bakker on 20 Mar 2018

  "Ontzettend veel geleerd. Toon, tempo, aandacht en kennis zeer goed. Zou zeker weer een training volgen."

  Michelle Lageweg on 20 Mar 2018

  "Prima praktijk gerichte training. Trainer komt uit de praktijk."

  Sander on 16 Oct 2017

Reviews

Totaal
9.6/10 (40 Reviews)

  "Leerzame en inspirerende dagcursus met handige sales tips en tricks. Je kunt deze direct toepassen in de praktijk. Met een kleine groep waardoor het ook lekker interactief was. Zeker een aanrader dus!"

  Judith on 26 May 2021

  "Leerzame dag geweest. Kan niet wachten om het in de praktijk te brengen. Een dikke 8 verdient Graham voor de uitleg met praktijkvoorbeelden. Kan deze dag zeker aan elke beginnende verkoper aanbevelen"

  Jacco Pronk on 01 Feb 2020

  "Goede cursus, alles word duidelijk uitgelegd. Graham zelf heeft veel verstand van alle stof. Over de hele dag word er goed voor je gezorgd en krijg je alle stof duidelijk uitgelegd."

  Tim van der Wal on 01 Feb 2020

  "Graham has a comprehensive understanding of sales, he focuses on practicing and applying the techniques to the reality, his opinion is sharp and to the point, his strong business sense will definitely help you to improve."

  Yang LI on 11 Jan 2020

  "Ik heb afgelopen week de training van Graham Hulzebos mogen volgen. Dit is voor mij een enorme eye opener geweest, en de technieken die zijn benoemd, pas ik nu al op een dagelijkse basis toe. Vooral de voorbeelden uit zijn eigen ervaring kwamen enorm van pas en maakt alles nog duidelijker, bedankt hiervoor!"

  M. Haan on 22 Nov 2019

  "De training van Graham was super. Erg goede inzichten vanuit de praktijk en concrete aanknopingspunten om verder mee te gaan. Graham is toegankelijk en stelt je in staat zelf na te denken over je eigen sales proces; zou het zeker aanbevelen!"

  Emiel Mulder on 20 Nov 2019

  "Echt goede training met concrete tips en tools, zelfs voor ervaren verkopers! Graham put uit eigen ervaring en dat spreekt me enorm aan. Echt een aanrader! Was met een collega en we kregen training op maat. Speelde in op onze business. Fijne lokatie in Eindhoven ook."

  Myriam de Haan on 20 Nov 2019

  "Hele interactieve training waarbij met veel uitleg gewerkt wordt. Daarnaast is er ook veel terugkoppeling naar de huidige praktijk en ook afgestemd op jouw eigen werk (dus dat er praktijkvoorbeelden van je eigen werk worden gebruikt) om je nog succesvoller te maken. Ik ga hiermee zeker meer succes creëeren binnen mijn huidige baan."

  Andrea de Jong on 25 Sep 2019

  "Deze training was zeer uitgebreid en is heel leerzaam er kwamen 8 verschillende verkoop technieken langs deze dag was op een leuke manier ingevuld en was erg leerzaam raad het iedereen aan"

  Remco van Bekkum on 25 Apr 2019

  "Erg duidelijke training die met behulp van concrete voorbeelden en ervaring veel handvatten voor de praktijk kan bieden. Graham gebruikt duidelijke taal en is zelf ook erg thuis in de stof die hij je wil leren. De training heeft mij vooral geholpen meer structuur te brengen in de verkoopgesprekken."

  Bert-Jan on 28 Mar 2019

  "Super interessante training met echte eye openers. Ik zou deze training aanraden aan iedereen die zijn sales skills wilt verbeteren. Heel veel tips gekregen die ik direct in de praktijk kan toepassen!"

  Christiaan Vinazza on 19 Feb 2019

  "Leerzame directe manier van lesgeven, zeer effectief. Veel doorgenomen, veel eye openers. Prettige open manier van spreken. Oude patronen herkennen en wijzigen. Vragen ... dat is de les. Een aanrader voor professionals op alle gebied."

  Eric-Jan van Vugt on 16 Feb 2019

  "Zeer fijne Masterclass. Technieken geven prima handvaten om zelf te oefenen met de verkooptechnieken. Tip: Iets meer ruimte tussendoor voor zelf toepassen/ oefenen technieken tijdens de Masterclass. Top: heerlijke lunch, goed geregeld! Zeer aan te raden voor beginnende en ervaren verkopers."

  Julian Jenner on 31 Jan 2019

  "Heb de Masterclass verkoop technieken gevolgd en zeer verrast over de inhoud en uitleg van Graham Hulsebos over deze technieken alle 8 zijn ze aan bod gekomen met een lach een grapje en een zeer goede uitleg. Heb veel aan deze cursus gehad en ga zeker nog een training volgen."

  Erwin Bauw on 24 Jan 2019

  "Super fijne training, heel leerzaam om de verkooptechnieken onder de knie te krijgen. Accommodatie en lunch zijn goed geregeld. Nu aan de slag in de praktijk. Bedankt voor de leuke dag!"

  Maria de Wit on 23 Jan 2019

  "Deze training heb ik als zeer educatief ervaren. De training gaat op verschillende verkoopstechnieken in die in elkaar overlopen. Persoonlijk vond ik het heel erg fijn dat Graham bij allen voorbeelden vertelde en situaties, waardoor ik het beter begreep. Ik ben blij met mijn deelname en ik heb er zin in om alles toe te passen. De training is zeker een aanrader voor iedereen. Het maakt niet uit wat je verkoopt!"

  Yannick Cruden on 23 Jan 2019

  "Ook als bedrijfsjurist kan je jezelf ontwikkelen door middel van verkooptechnieken. De wijze waarop je gerichte vragen kan stellen om een probleem te achterhalen, je verbale en non-verbale vaardigheden, de sfeerbepaling en de manier waarop je jouw diensten verleend worden door middel van deze technieken versterkt. Dit zorgt niet alleen voor een fijne samenwerking, maar bespaard ook tijd en zorgt er voor dat je zelfverzekerder overkomt. Deze training is zeker aan te raden! Ook als je niet in de saleswereld werkt. Dankje Graham Hulsebos, ik kan niet wachten om deze technieken in de praktijk toe te passen."

  Charnella on 22 Jan 2019

  "cursus gevolgd bij Graham, leuke leerzame manier die ongedwongen is. veel handige handvaten gekregen waarmee ik in het sales vak verder kan."

  Johnny on 11 Dec 2018

  "Ik heb Graham leren kennen tijdens de training Selling is Asking- Not Telling. En hij staat volledig achter dat motto. We kwamen elkaar buiten het trainingsgebouw toevallig al tegen en zonder dat hij wist dat ik zijn cursist was begon hij vanuit het niets vragen te stellen. Hierdoor ontstond een gesprek en al snel was duidelijk dat ik van hem training ging krijgen. Later in de training leerde ik dat het stellen van vragen deuren kan openen die anders gesloten zouden blijven.

  Ik heb de training als zeer prettig en nuttig ervaren. Graham is enthousiaste en gemotiveerde docent, weet duidelijk waar hij het over heeft en kan putten uit verschillende ervaringen uit zijn eigen carrière. Daarnaast hebben we ook veel gelachen tijdens de training.

  Wil je meer leren over het sales vak dan is een training van Graham absoluut het overwegen waard."

  Jasper Arends on 11 Dec 2018

  "Een zeer leerzame training waarbij de theorie aan de hand van voorbeelden wordt verduidelijkt. Ik heb veel geleerd en raad het ook iedereen aan die effectieve verkooptechnieken wil leren. Dank je wel voor het delen van je kennis Graham!"

  Tülay on 11 Dec 2018

  "Aan het einde van de training viel het kwartje. Alle technieken worden duidelijk 1 voor 1 besproken. Er wordt ruimte gegeven voor persoonlijke feedback en alles wordt uitgebreid herhaald en op meerdere toepassingen uitgelegd."

  Marsha on 11 Oct 2018

  "Omdat deze verkooptraining erg boeiend was, ging de tijd behoorlijk snel. Dat laatste is jammer, want een training gericht op verkooptechnieken had gerust twee dagen kunnen duren.

  Los hiervan, het was een boeiende training; met nuttige tips & tricks. Graham vertelde het op een boeiende wijze en gaf veel tijd voor interactie.

  Top!"

  Reinier Geerligs on 27 Jul 2018

  "enthousiast, hoog kennisniveau en de nodige bravoure om het over te brengen, veel geleerd en gelachen"

  Jasper Arends on 20 Jul 2018

  "Heeft veel inzichten gegeven."

  Cynthia on 20 May 2018

  "Goede technieken."

  Paulien on 12 May 2018

  "Erg duidelijke overzicht van de sales technieken en hoe ik ze persoonlijk in de praktijk kan gebruiken. Zal het je zeker aanraden!"

  Samy van Stokkum on 30 Mar 2018

  "A day went in a split second; Graham's knowledge, expertise, presentation and attention to detail is amazing. Loads of fun. Challenging. Engaging. And very interesting. Energy shared by the trainer is empowering. Thanks!"

  Lina Sitorus on 30 Mar 2018

  "Training is erg interessant en boeiend. Graham weet met veel enthousiasme en energie de 8 verkooptechnieken over te brengen. Zin om ermee aan de slag te gaan en benieuwd naar het resultaat. Dag is voorbij gevlogen. Heerlijke lunch!"

  Florien Schipper on 30 Mar 2018

  "Enorm leuke training. Graham geeft je een uitstekend handvat om 8 verschillende verkooptechnieken toe te kunnen passen met behulp van praktijkgerichte voorbeelden en ervaringen. Heb al behoorlijk veel verkooptrainingen gevolgd, de energie en commitment van Graham en de concrete inhoud zal me zeker bijblijven. Ook de lunch was prima verzorgd. Zeker een aanrader!!!!!"

  Marcel Frank on 30 Mar 2018

  "Trainer is een topper,legt het goed uit, op een hele leuke manier. Ik beveel deze trainer ook aan, voor anderen die een verkooptraining nodig zouden hebben"

  Maureen Bojawal on 30 Mar 2018

  "Goede training. 8 verschillende verkooptechnieken behandeld. Training als prettig ervaren. Tot op heden weinig ervaringen met verkooptrainingen, maar deze is zeker als positief ervaren."

  D Kersten on 21 Mar 2018

  "Een Training met verschillende technieken die logische zijn. Er worden tal van invalshoeken aangeboord om out of the box te denken. Wanneer je een combinatie maakt tussen deze verschillende techieken kun je jezelf onderscheidend van concurrenten."

  Nick Kersten on 21 Mar 2018

  "Heel duidelijk en goed verhaal. Duidelijke richtlijnen. Ik was de enige cursist die dag, dus een privéles gehad! Was echt een leerzame en gezellige dag!"

  Rianne Teunissen on 21 Mar 2018

  "Goede gedreven docent. Handvatten / inspiratie / motivatie gekregen voor de gesprekken. Verkooptijger ?"

  Marjan Wesselink on 21 Mar 2018

  "Ik vond de training erg interessant en dit kan ik zeker toepassen op mijn werk."

  Sophie Spoelstra on 21 Mar 2018

  "Graham zorgde voor een erg interactieve sales training waar veel inzichten werden gecreëerd in de sales en het benaderen van een nieuwe klant op een speelse manier. Hij zorgde voor een begrijpelijke manier van sales en hoe je dit kan toepassen op de bedrijfs voering."

  Michael Graste on 20 Mar 2018

  "Helder, uitdagend en zeer resultaatgericht. Dat zijn de 3 begrippen hoe deze trainingen voor mij het beste beschreven kunnen worden. Middels de trainingen wordt er op een zeer heldere, uitdagende manier handvatten gecreëerd waar je tijdens het verkoopgesprek aan vast kan houden. Deze structuur resulteert in meer succes in de verkoop."

  Bart Heijmans on 20 Mar 2018

  "De trainingen van Graham heb ik als confronterend en leerzaam ervaren. In het begin had ik soms moeite om dingen van Graham aan te nemen omdat ik volledig op mijn eigen skills vertrouwde. Naarmate de trainingen volgde heb ik steeds meer een combinatie kunnen vinden, in mijn eigen kwaliteiten en de handige tips van Graham. In mijn ogen begrijpt Graham het spelletje van verkopen, en kan dat op een interactieve boeiende manier overbrengen aan verkopers (in mijn ogen niet het gemakkelijkste publiek)"

  Mick Bakker on 20 Mar 2018

  "Ontzettend veel geleerd. Toon, tempo, aandacht en kennis zeer goed. Zou zeker weer een training volgen."

  Michelle Lageweg on 20 Mar 2018

  "Prima praktijk gerichte training. Trainer komt uit de praktijk."

  Sander on 16 Oct 2017

Cursisten beoordeling

Springest: 9.0

Kwaliteitsgarantie

8 verkooptechnieken en meer

Praktische ervaring

20+ jaar verkoopervaring

Voor elke verkoper

Geschikt voor sales in elke branche

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog