Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Sales Training - Verkooptraining Telefonische Verkoop & Acquisitie Incompany (Maatwerk)

Boek de beste Incompany Telefonische Verkoop & Acquisitie sales training verkoop cursus met 8 verkooptechnieken. Leer adviserend verkopen van Graham Hulsebos. Beoordeling 9.5.

Sorteren op

1 Verkooptrainingen

1 Verkooptrainingen

Telefonische Verkoop & Acquisitie: Incompany - Maatwerk Oplossingen voor Succes

Onze op maat gemaakte incompany trainingstrajecten zijn specifiek ontworpen om uw team in telefonische verkoop en acquisitie naar nieuwe hoogten te brengen. Dit realiseren we door een doordachte combinatie van hoogwaardige training en coaching, een persoonlijke online leeromgeving en een doelgericht proces van interne versterking. Met ons zorgvuldig ontwikkelde verbetermodel bent u verzekerd van een aanpak die uw team tot ongekende successen zal leiden.

Graham Hulsebos Sales en Verkooptrainingen Genomineerd voor 'Beste Opleider van Nederland.

Graham Hulsebos Verkooptrainingen is verheugd genomineerd te zijn voor 'Beste Opleider van Nederland' door Springest by STUDYTUBE. Deze erkenning benadrukt onze kwaliteit en toewijding in verkooptrainingen. Dank aan alle cursisten voor hun bijdrage.
 logo van 'Springest by STUDYTUBE' met kleurrijke pijlvormige elementen die omhoog wijzen, wat een positieve beweging of groei kan symboliseren. Onder het logo staat een lauwerkrans met de tekst 'Beste Opleider van Nederland', wat erop wijst dat de organisatie is genomineerd voor deze eretitel. Daaronder staat in kapitalen 'WIJ ZIJN GENOMINEERD!', wat de nominatie voor een prestigieuze onderscheiding of erkenning benadrukt. De algehele presentatie lijkt bedoeld om de nominatie voor een belangrijke prijs of onderscheiding in de educatieve sector te vieren.

Stap 1: Situatieanalyse

Aanpak: We beginnen met het analyseren van het huidige niveau van expertise van uw team in telefonische verkoop en acquisitie. Als uw team nog geen eerdere training heeft gevolgd in dit vakgebied, zullen we ons concentreren op het identificeren van hun basisvaardigheden en kennis. We willen een sterke basis leggen voor verdere ontwikkeling. Als uw team echter al eerder training heeft gehad, zullen we hun eerdere ervaringen in kaart brengen om te bepalen hoe we kunnen voortbouwen op wat ze al weten. Onze aanpak is flexibel en gericht op het voldoen aan de specifieke behoeften van uw team, ongeacht hun achtergrond.

Stap 2: Training met Blended Learning

Aanpak: Na de incompany training krijgt elke cursist toegang tot onze E-Learning-modules. Deze modules zijn ontworpen om diepgaandere kennis en geavanceerde technieken te behandelen voor telefonische verkoop en acquisitie. We benadrukken het belang van voortdurende ontwikkeling en bieden een flexibele leerervaring. Met onze blended learning-aanpak krijgt uw team de kans om in hun eigen tempo te leren en praktische oefeningen uit te voeren om de geleerde concepten te versterken.

Stap 3: Versterking en Ondersteuning

Aanpak: Onze ondersteuning stopt niet na de incompany training. Elke cursist krijgt na de training toegang tot onze E-Learning-modules voor verdere ontwikkeling in telefonische verkoop en acquisitie. We begrijpen dat elke deelnemer uniek is, daarom bieden we ook de optie van 1:1 coaching voor individuele begeleiding en feedback. Onze virtuele coachingssessies zijn ontworpen om de toepassing van training in de praktijk te waarborgen en helpen deelnemers hun vaardigheden te verfijnen en te verbeteren. Bovendien ontvangen alle deelnemers een hand-out of PowerPoint-presentatie van de training, zodat ze de belangrijkste concepten kunnen herzien en gebruiken als naslagwerk in hun dagelijkse werkzaamheden.

Stap 4: Voortdurende Ondersteuning en Ontwikkeling

Aanpak: Onze voortdurende ondersteuning en ontwikkeling zijn er om uw team gedurende hun hele reis te helpen. Onze E-Learning-kennisbank bevat waardevolle materialen, waaronder 12 technieken, 11 wetenschappelijke onderwerpen en 9 Tips & Tricks voor telefonische verkoop en acquisitie. Deze bronnen zijn beschikbaar voor uw team om te raadplegen en te gebruiken voor voortdurende ontwikkeling. We faciliteren ook regelmatige bijeenkomsten waar best practices worden gedeeld en uitdagingen worden besproken, met nadruk op hoe de E-Learning-kennisbank kan worden benut. Klantfeedback wordt verzameld en gebruikt om aanpassingen in de benadering van telefonische verkoop en acquisitie aan te brengen. We zijn er om duurzaam succes te waarborgen.

Neem Contact op of Boek een Gratis Adviesgesprek

Wilt u uw team in telefonische verkoop en acquisitie naar nieuwe hoogten tillen? Laat ons u helpen uw team voor te bereiden op blijvend succes. Neem vandaag nog contact met ons op of boek een gratis adviesgesprek om te ontdekken hoe onze trainingen uw team kunnen helpen slagen.

Contacteer ons | Boek een Gratis Adviesgesprek


Ontdek de Impact van Excellente Verkooptrainingen: Echte Ervaringen van Onze Tevreden Klanten

2.000+

Deelnemers getrained

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Gemiddeld cijfer

400+

Aantal getrainde bedrijven

30+

Jaren ervaring

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog