Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Sales Training Verkooptraining in Rotterdam

Boek uw sales training - verkooptraining in Rotterdam gegeven door Graham Hulsebos. De beste verkooptrainer in Nederland. Beoordeeld 9.2.

Sorteren op

7 Verkooptrainingen

7 Verkooptrainingen

Sales Training Verkooptraining in Rotterdam

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw verkoopvaardigheden te verbeteren en uw succes als verkoper te vergroten? Dan bent u bij Graham Hulsebos Verkooptrainingen aan het juiste adres! Onze verkooptrainingen worden klassikaal gegeven op diverse locaties in Nederland, waaronder in Rotterdam.

Tijdens onze verkooptrainingen in Rotterdam leert u de 6 leidende basisbegrippen, de 10 basisregels van verkopen en de 5 stappen van adviserend verkopen. Bovendien maken we gebruik van 8 wetenschappelijk bewezen verkooptechnieken die in de praktijk hun effectiviteit hebben bewezen. Graham Hulsebos zelf, zorgt ervoor dat u de juiste tools en kennis krijgt om uw verkoopvaardigheden te verbeteren en uw succes te vergroten.

Onze verkooptrainingen zijn interactief en praktijkgericht, met veel ruimte voor feedback en persoonlijke begeleiding. Zo kunt u de vaardigheden die u leert direct toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden. Bovendien bieden we verschillende trainingspakketten aan die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen als verkoper.

Wacht niet langer en boek vandaag nog een verkooptraining in Rotterdam bij Graham Hulsebos Verkooptrainingen! U zult versteld staan van de verbetering van uw verkoopprestaties en uw persoonlijke en professionele groei. Kijk op onze website voor meer informatie en om direct uw plek te reserveren.

Adresgegevens Rotterdam

BCN Rotterdam
Barbizonlaan 25
2908 MB
Capelle aan den IJssel

Openingstijden Rotterdam

Maandag: 09:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 uur - 17:00 uur
Woensdag: 09:00 uur - 17:00 uur
Donderdag: 09:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag: In overleg
Zondag: Gesloten

Waarom Rotterdam?

 • Direct naast station Rotterdam
 • Parkeerplaatsen
 • Gratis gebruik van WiFi
 • Coffeebar
 • Sfeervol restaurant

Wie is Graham Hulsebos?

Graham Hulsebos is één van de meest deskundige verkooptrainers en motivators van Nederland. Hij geeft al ruim 20 jaar verkooptrainingen aan honderden cursisten wereldwijd. Met een achtergrond in detailhandel en automatisering, en binnen verschillende nationale en internationale bedrijven, heeft Graham een unieke succesvolle formule van adviserend verkopen ontwikkeld. Deze magische formule combineert 8 verschillende bewezen verkooptechnieken.

Verkopen is echt een vak. De basis voor de verkooptrainingen zijn daarom ook ontstaan uit eigen ervaringen en hij heeft zelf tevens vele trainingen gevolgd, zoals: SPIN Sales Training, Upgrade Sales Pipeline Management, Money Maker 2 Program, Sales Professional Assessment Of Knowledge, Management Training Real Problems, Real Solutions, Blackbook Training, Salescycle, Sales Management Training en CRM Specialist.

Welke onderdelen bevat een verkooptraining?

Naast de geheime verkooptechnieken worden in elke verkooptraining ook vele standaard onderdelen behandeld, waaronder;

 • Koude en warme acquisitie
 • Gesprekken opbouwen en closen
 • Krachtige telefoongesprekken voeren
 • Up-selling & Cross-selling
 • Product presentatie
 • Nieuwe klanten werven
 • Uitleg van het verkoopproces
 • Opmaken van perfecte offertes
 • Juiste woorden gebruiken in een gesprek
 • Commitment krijgen van potentiële klanten
 • Inzetten van verschillende verkooptechnieken
 • Unique selling points (USP’s) opstellen en presenteren
 • De juiste triggers inzetten om bij de klant/prospect interesse te wekken

Graham Hulsebos verkooptrainingen gaat verder

De sales trainingen gaan verder dan standaard onderdelen, omdat u (of uw werknemer) getraind wordt tot een écht succesvolle verkoper. Niet enkel in theorie, maar ook in de praktijk. Graham Hulsebos gaat namelijk een stap verder waar andere verkooptrainingen stoppen door Blended learning toe te passen in deze interactieve training.

Tijdens de sales training wordt alles eruit gehaald wat erin zit om als doel succesvol te zijn. Niemand blijft achter en elke cursist krijgt tevens tussentijdse toetsingen. De 8 unieke verkooptechnieken worden op eenvoudige wijze uitgelegd, zodat ze in de praktijk daadwerkelijk toegepast kunnen worden. Dezelfde dag al!

Elke cursist van deze sales training komt met meer kennis uit de training en dat is absoluut terug te zien in de vele zéér positieve reviews (9,0+).

Selling is asking, not telling!

Wilt u ook dat uw werknemers, of uzelf, door onze verkooptraining met opleidingsgarantie 8 verschillende verkooptechnieken leren die stuk voor stuk hun effectiviteit hebben bewezen?
Het trainen van deze verkooptechnieken is uniek in Nederland. Na het volgen van deze interactieve training heeft u de kennis en vaardigheden om tussen 8 verschillende verkooptechnieken te schakelen. Een geweldige basis om gemotiveerd, gestructureerd, beter, makkelijker en meer adviserend te verkopen.

Het stellen van vragen leidt tot een relatie met u en de klant. Deze relatie zorgt uiteindelijk voor meer omzet, maar welke stappen en structuur moeten worden genomen om een relatie te krijgen met uw klant? Welke vragen moeten er gesteld worden om meer omzet te genereren?

Vraag 1: Stel ‘PIJN’ vragen. Worden de omzet targets gehaald?
Vraag 2: Stel ‘ONDERZOEK’ vragen. Werken uw verkopers wel met de juiste verkoopcyclus?
Vraag 3: Stel ‘WENS’ vragen. Wenst u ook 50% + meer omzet?
Vraag 4: Stel ‘TIJD’ vragen. Wanneer wilt u de omzet stijging realiseren?
Vraag 5: Stel ‘SLUIT’ vragen. Wilt u een verkooptraining boeken om de samenwerking aan te gaan? Graham helpt u graag!

 

"Help de klant succesvol te zijn met uw producten en/of diensten"
- Graham Hulsebos

2.000+

Deelnemers getrained

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Gemiddeld cijfer

400+

Aantal getrainde bedrijven

30+

Jaren ervaring

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog