Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Sales Training - Verkooptraining Verkoop Binnendienst Klassikaal

In één Binnendienst sales training - verkooptraining transformeer ik met mijn unieke formule buitendienstverkopers naar experts om écht succesvol adviserend te verkopen. Cursisten beoordeling 9.5.

Sorteren op

1 Verkooptrainingen

1 Verkooptrainingen

Sales Training Verkoop Binnendienst Klassikaal

Wilt u uw vaardigheden in binnendienstverkoop verbeteren en uw carrière naar een hoger niveau tillen? Schrijf u nu in voor onze Binnendienst Verkooptraining en investeer in uw succes!

Graham Hulsebos Sales en Verkooptrainingen Genomineerd voor 'Beste Opleider van Nederland.

Graham Hulsebos Verkooptrainingen is verheugd genomineerd te zijn voor 'Beste Opleider van Nederland' door Springest by STUDYTUBE. Deze erkenning benadrukt onze kwaliteit en toewijding in verkooptrainingen. Dank aan alle cursisten voor hun bijdrage.
 logo van 'Springest by STUDYTUBE' met kleurrijke pijlvormige elementen die omhoog wijzen, wat een positieve beweging of groei kan symboliseren. Onder het logo staat een lauwerkrans met de tekst 'Beste Opleider van Nederland', wat erop wijst dat de organisatie is genomineerd voor deze eretitel. Daaronder staat in kapitalen 'WIJ ZIJN GENOMINEERD!', wat de nominatie voor een prestigieuze onderscheiding of erkenning benadrukt. De algehele presentatie lijkt bedoeld om de nominatie voor een belangrijke prijs of onderscheiding in de educatieve sector te vieren.

Sales Trainer - Verkooptrainer Graham Hulsebos

Graham Hulsebos is een vooraanstaande verkooptrainer en motivator in Nederland, met ruim 20 jaar ervaring in het opleiden van professionals in binnendienstverkoop. Zijn diepgaande kennis van verkoop, gecombineerd met praktijkervaring in diverse sectoren, maakt hem de ideale bron voor iedereen die zijn of haar binnendienstverkoopvaardigheden wil versterken.

Graham heeft niet alleen 12 geavanceerde verkooptechnieken geïntegreerd in zijn Binnendienst Verkooptraining, maar hij heeft ook bewezen successen geboekt in het breken van nationale en internationale sales records. Zijn indrukwekkende prestaties getuigen van zijn uitzonderlijke expertise in binnendienstverkoop.

De training van Graham gaat verder dan de basisprincipes en leert u de nuances van adviserend verkopen en strategieën voor effectieve klantinteracties van binnenuit. Hij begrijpt dat binnendienstverkoop specifieke vaardigheden vereist, en hij traint professionals om deze vaardigheden te beheersen. Zijn programma's zijn gebaseerd op zijn uitgebreide praktijkervaring en voortdurende professionele ontwikkeling.

Met zijn diepgaande kennis en expertise biedt Graham een uitzonderlijke ervaring voor professionals die streven naar succes in binnendienstverkoop. Hij heeft een indrukwekkend portfolio van gevolgde trainingen, waaronder SPIN Sales Training, Upgrade Sales Pipeline Management, Money Maker 2 Program, Sales Professional Assessment Of Knowledge, Management Training Real Problems, Real Solutions, Blackbook Training, Salescycle, Sales Management Training en CRM Specialist.

Welke onderdelen bevat een verkooptraining?

 • Klantinteractie en communicatie: Effectieve communicatie met klanten via telefoon, e-mail en andere kanalen.
 • Klantrelatiebeheer: Het opbouwen en onderhouden van langdurige klantrelaties.
 • Behoefteanalyse en oplossingsgerichte verkoop: Het identificeren van klantbehoeften en het aanbieden van passende oplossingen.
 • Up-selling en cross-selling: Het identificeren van kansen om extra producten of diensten aan bestaande klanten te verkopen.
 • Omgaan met klachten en bezwaren: Effectief reageren op klachten en bezwaren van klanten.
 • Effectieve telefoonverkoop: Het voeren van overtuigende verkoopgesprekken via de telefoon.
 • E-mailcommunicatie en follow-up: Het opstellen van professionele verkoopgerelateerde e-mails en follow-upstrategieën.
 • Klantgericht denken: Het begrijpen en handelen volgens de behoeften en verwachtingen van klanten.
 • Verkoopcyclusbeheer: Het beheren van de verschillende fasen van de verkoopcyclus.

Graham Hulsebos verkooptrainingen gaat verder

De sales trainingen gaan verder dan standaard onderdelen, omdat u (of uw werknemer) getraind wordt tot een écht succesvolle verkoper. Niet enkel in theorie, maar ook in de praktijk. Graham Hulsebos gaat namelijk een stap verder waar andere verkooptrainingen stoppen door Blended learning toe te passen in deze interactieve training.

Tijdens de sales training wordt alles eruit gehaald wat erin zit om als doel succesvol te zijn. Niemand blijft achter en elke cursist krijgt tevens tussentijdse toetsingen. De 12 unieke verkooptechnieken worden op eenvoudige wijze uitgelegd, zodat ze in de praktijk daadwerkelijk toegepast kunnen worden. Dezelfde dag al!

Elke cursist van deze sales training komt met meer kennis uit de training en dat is absoluut terug te zien in de vele zéér positieve reviews (9,0+).

Selling is asking, not telling!

Wilt u ook dat uw werknemers, of uzelf, door onze verkooptraining met opleidingsgarantie 12 verschillende verkooptechnieken leren die stuk voor stuk hun effectiviteit hebben bewezen?
Het trainen van deze verkooptechnieken is uniek in Nederland. Na het volgen van deze interactieve training heeft u de kennis en vaardigheden om tussen 12 verschillende verkooptechnieken te schakelen. Een geweldige basis om gemotiveerd, gestructureerd, beter, makkelijker en meer adviserend te verkopen.

Het stellen van vragen leidt tot een relatie met u en de klant. Deze relatie zorgt uiteindelijk voor meer omzet, maar welke stappen en structuur moeten worden genomen om een relatie te krijgen met uw klant? Welke vragen moeten er gesteld worden om meer omzet te genereren?

 1. Klantcommunicatie Vragen: Hoe communiceert u effectief met klanten om hun behoeften te begrijpen en te vervullen?
 2. Procesoptimalisatie Vragen: Hoe optimaliseert u verkoopprocessen binnen uw organisatie voor maximale efficiëntie?
 3. Upselling en Cross-selling Vragen: Welke strategieën gebruikt u voor upselling en cross-selling tijdens klantinteracties?
 4. Relatiebeheer Vragen: Hoe bouwt en onderhoudt u langdurige klantrelaties in de binnendienst?
 5. Prestatiebeoordeling Vragen: Hoe evalueert u uw prestaties en die van uw team in de verkoop binnendienst?

 

"Help de klant succesvol te zijn met uw producten en/of diensten"
- Graham Hulsebos

2.000+

Deelnemers getrained

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Gemiddeld cijfer

400+

Aantal getrainde bedrijven

30+

Jaren ervaring

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog