Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Sales training Verkooptraining in Breda

Boek uw sales training - verkooptraining in Breda gegeven door Graham Hulsebos. De beste verkooptrainer in Nederland. Beoordeeld 9.2.

Sorteren op

6 Verkooptrainingen

6 Verkooptrainingen

Professionele Klassikale Sales training - Verkooptraining in Breda met Incompany Opties

Bent u een gedreven verkoper of vertegenwoordigt u een bedrijf dat streeft naar verkoopsucces? U bent op de juiste plek! Graham Hulsebos Verkooptrainingen biedt hoogwaardige verkooptrainingen aan op diverse locaties in Nederland, waaronder Breda.

Onze trainingen zijn gebaseerd op een solide basis van de 6 essentiële principes, de 10 fundamentele regels voor succesvol verkopen, en de 5 stappen van adviserend verkopen. Daarnaast integreren we bewezen verkooptechnieken, inclusief 8 wetenschappelijk onderbouwde methoden en 4 doeltreffende aanvullende technieken.

Bovendien delen we uitgebreide kennis over 11 wetenschappelijke onderwerpen voor verkopers, geïllustreerd met praktijkvoorbeelden. U kunt tevens profiteren van 9 waardevolle tips en trucs, ondersteund door praktische oefeningen en deskundig advies.

Onze aanpak is gericht op praktische toepassing, zodat u de verworven kennis direct kunt benutten in uw verkoopfunctie. Bij Graham Hulsebos Verkooptrainingen geloven we in hands-on leren en streven we ernaar u zowel theoretische kennis als praktische ervaring te bieden, zodat u zelfverzekerd en bekwaam kunt opereren in uw verkoopomgeving. Onze trainingen worden aangeboden via een blended leeromgeving, waarbij klassikale sessies worden gecombineerd met online leermogelijkheden.

Aarzel niet langer en schrijf u vandaag nog in om uw vaardigheden te verbeteren en uw carrière in de verkoop naar nieuwe hoogten te brengen.

Trainingslocatie sales training - verkooptraining in Breda

De locatie van onze training is zorgvuldig geselecteerd om een optimale leeromgeving te bieden en wordt exclusief bekendgemaakt aan degenen die zich inschrijven. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de details van de locatie en verdere informatie over het programma.

Tijdens de training wordt er ook gezorgd voor een uitgebreide lunch, inclusief vegan opties, om uw energie op peil te houden. We willen ervoor zorgen dat al onze deelnemers zich comfortabel voelen en van een heerlijke maaltijd kunnen genieten.

Start en eindtijd van de sales training - verkooptraining in Breda

Maandag: 09:30 uur - 17:00 uur
Dinsdag: 09:30 uur - 17:00 uur
Woensdag: 09:30 uur - 17:00 uur
Donderdag: 09:30 uur - 17:00 uur
Vrijdag: 09:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag: In overleg
Zondag: Gesloten

Waarom een Sales training - verkooptraining in Breda

Breda is een stad waar traditie en innovatie hand in hand gaan. Het is een ideale locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een dynamische, ondersteunende en strategisch gelegen plek om te groeien en te bloeien. Met zijn bloeiende bedrijfsleven en toewijding aan duurzame ontwikkeling, is Breda goed gepositioneerd voor voortdurende economische groei en innovatie.

Wie is Graham Hulsebos?

Graham Hulsebos is één van de meest deskundige verkooptrainers en motivators van Nederland. Hij geeft al ruim 20 jaar verkooptrainingen aan honderden cursisten wereldwijd. Met een achtergrond in detailhandel en automatisering, en binnen verschillende nationale en internationale bedrijven, heeft Graham een unieke succesvolle formule van adviserend verkopen ontwikkeld. Deze magische formule combineert 8 verschillende bewezen verkooptechnieken.

Verkopen is echt een vak. De basis voor de verkooptrainingen zijn daarom ook ontstaan uit eigen ervaringen en hij heeft zelf tevens vele trainingen gevolgd, zoals: SPIN Sales Training, Upgrade Sales Pipeline Management, Money Maker 2 Program, Sales Professional Assessment Of Knowledge, Management Training Real Problems, Real Solutions, Blackbook Training, Salescycle, Sales Management Training en CRM Specialist.

Welke onderdelen bevat een sales training - verkooptraining?

Naast de geheime verkooptechnieken worden in elke verkooptraining ook vele standaard onderdelen behandeld, waaronder;

 • Koude en warme acquisitie
 • Gesprekken opbouwen en closen
 • Krachtige telefoongesprekken voeren
 • Up-selling & Cross-selling
 • Product presentatie
 • Nieuwe klanten werven
 • Uitleg van het verkoopproces
 • Opmaken van perfecte offertes
 • Juiste woorden gebruiken in een gesprek
 • Commitment krijgen van potentiële klanten
 • Inzetten van verschillende verkooptechnieken
 • Unique selling points (USP’s) opstellen en presenteren
 • De juiste triggers inzetten om bij de klant/prospect interesse te wekken

Graham Hulsebos verkooptrainingen gaat verder

De sales trainingen gaan verder dan standaard onderdelen, omdat u (of uw werknemer) getraind wordt tot een écht succesvolle verkoper. Niet enkel in theorie, maar ook in de praktijk. Graham Hulsebos gaat namelijk een stap verder waar andere verkooptrainingen stoppen door Blended learning toe te passen in deze interactieve training.

Tijdens de sales training wordt alles eruit gehaald wat erin zit om als doel succesvol te zijn. Niemand blijft achter en elke cursist krijgt tevens tussentijdse toetsingen. De 8 unieke verkooptechnieken worden op eenvoudige wijze uitgelegd, zodat ze in de praktijk daadwerkelijk toegepast kunnen worden. Dezelfde dag al!

Elke cursist van deze sales training komt met meer kennis uit de training en dat is absoluut terug te zien in de vele zéér positieve reviews (9,0+).

Selling is asking, not telling!

Wilt u ook dat uw werknemers, of uzelf, door onze verkooptraining met opleidingsgarantie 8 verschillende verkooptechnieken leren die stuk voor stuk hun effectiviteit hebben bewezen?
Het trainen van deze verkooptechnieken is uniek in Nederland. Na het volgen van deze interactieve training heeft u de kennis en vaardigheden om tussen 8 verschillende verkooptechnieken te schakelen. Een geweldige basis om gemotiveerd, gestructureerd, beter, makkelijker en meer adviserend te verkopen.

Het stellen van vragen leidt tot een relatie met u en de klant. Deze relatie zorgt uiteindelijk voor meer omzet, maar welke stappen en structuur moeten worden genomen om een relatie te krijgen met uw klant? Welke vragen moeten er gesteld worden om meer omzet te genereren?

Vraag 1: Stel ‘PIJN’ vragen. Worden de omzet targets gehaald?
Vraag 2: Stel ‘ONDERZOEK’ vragen. Werken uw verkopers wel met de juiste verkoopcyclus?
Vraag 3: Stel ‘WENS’ vragen. Wenst u ook 50% + meer omzet?
Vraag 4: Stel ‘TIJD’ vragen. Wanneer wilt u de omzet stijging realiseren?
Vraag 5: Stel ‘SLUIT’ vragen. Wilt u een verkooptraining boeken om de samenwerking aan te gaan? Graham helpt u graag!

 

"Help de klant succesvol te zijn met uw producten en/of diensten"
- Graham Hulsebos

2.000+

Deelnemers getrained

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Gemiddeld cijfer

400+

Aantal getrainde bedrijven

30+

Jaren ervaring

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog