Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Sales Training - Verkooptraining Klassikaal

Klassikale sales en verkooptrainingen op 11 gemakkelijk bereikbare locaties in Nederland.

Sorteren op

6 Verkooptrainingen

6 Verkooptrainingen

Sales Training Klassikaal door Graham Hulsebos

Ontdek de kracht van persoonlijke verkooptrainingen met Graham Hulsebos. Onze klassikale trainingen richten zich op individuele groei en behandelen essentiële onderwerpen, waaronder de 6 leidende principes, de 10 basisregels van verkopen, de 5 stappen van adviserend verkopen en 12 effectieve verkooptechnieken. Als verkooptrainer streeft Graham Hulsebos naar een persoonlijke aanpak, met niet meer dan 8 cursisten per training. Dit garandeert u ruime persoonlijke aandacht en interactie.

Onze trainingen worden hoog gewaardeerd, met een gemiddelde beoordeling van 9.1. Wij bieden praktische vaardigheden en krachtige vraagtechnieken die direct toepasbaar zijn in uw dagelijkse werkzaamheden. Investeer in uw toekomst en meld u vandaag nog aan voor onze verkooptrainingen.

Graham Hulsebos Sales en Verkooptrainingen Genomineerd voor 'Beste Opleider van Nederland.

Graham Hulsebos Verkooptrainingen is verheugd genomineerd te zijn voor 'Beste Opleider van Nederland' door Springest by STUDYTUBE. Deze erkenning benadrukt onze kwaliteit en toewijding in verkooptrainingen. Dank aan alle cursisten voor hun bijdrage.
 logo van 'Springest by STUDYTUBE' met kleurrijke pijlvormige elementen die omhoog wijzen, wat een positieve beweging of groei kan symboliseren. Onder het logo staat een lauwerkrans met de tekst 'Beste Opleider van Nederland', wat erop wijst dat de organisatie is genomineerd voor deze eretitel. Daaronder staat in kapitalen 'WIJ ZIJN GENOMINEERD!', wat de nominatie voor een prestigieuze onderscheiding of erkenning benadrukt. De algehele presentatie lijkt bedoeld om de nominatie voor een belangrijke prijs of onderscheiding in de educatieve sector te vieren.

Verkooptrainer Graham Hulsebos

Graham Hulsebos is één van de meest deskundige verkooptrainer en motivator in Nederland, met meer dan 20 jaar ervaring in het geven van verkooptrainingen aan honderden cursisten wereldwijd. Zijn achtergrond in de retail- en dienstensector, samen met zijn expertise in verkoop, maken hem een waardevolle bron voor professionals die hun verkoopvaardigheden willen aanscherpen.

Graham heeft een unieke en succesvolle formule van adviserend verkopen ontwikkeld, die 12 bewezen verkooptechnieken combineert. Hij begrijpt dat verkopen een vak is dat nauwkeurige training vereist. Zijn trainingen zijn gebaseerd op zowel uitgebreide praktijkervaring als professionele ontwikkelingstrajecten.

Met zijn diepgaande kennis van verkoop en zijn achtergrond in de retail- en dienstensector biedt Graham waardevolle inzichten en trainingen voor professionals die streven naar succes in deze branche. Hij heeft een uitgebreide lijst van trainingen gevolgd, waaronder SPIN Sales Training, Upgrade Sales Pipeline Management, Money Maker 2 Program, Sales Professional Assessment Of Knowledge, Management Training Real Problems, Real Solutions, Blackbook Training, Salescycle, Sales Management Training en CRM Specialist.

Welke onderdelen bevat een verkooptraining?

 • Klantprofielen en Behoeftenanalyse: Het vermogen om potentiële klanten te identificeren, hun behoeften te begrijpen en oplossingen op maat aan te bieden.
 • Communicatievaardigheden: Effectieve communicatie, inclusief luisteren, spreken en het opbouwen van relaties.
 • Verkoopproces: Inzicht in het verkoopproces, van prospectie tot sluiting en nazorg.
 • Objection Handling (Omgaan met Bezwaren): Het vermogen om bezwaren van klanten te identificeren en te overwinnen.
 • Afsluittechnieken: Effectieve manieren om een verkoop te sluiten zonder opdringerig te zijn.
 • Relatiebeheer: Het belang van het opbouwen van langetermijnrelaties met klanten.
 • Sales Tools en Technologie: Training over het gebruik van verkoopsoftware, CRM-systemen en andere tools.
 • Onderhandelingsvaardigheden: Het vermogen om succesvolle onderhandelingen te voeren.
 • Motivatie en Zelfdiscipline: Het behouden van motivatie en zelfdiscipline in een vaak uitdagende verkoopomgeving.
 • Sales Process Optimization: Het identificeren van manieren om het verkoopproces te stroomlijnen en te verbeteren voor meer efficiëntie en effectiviteit.
 • Cross-selling en Up-selling: Het aanleren van technieken om bestaande klanten extra producten of diensten aan te bieden om de verkoop te verhogen.

Graham Hulsebos verkooptrainingen gaat verder

De sales trainingen gaan verder dan standaard onderdelen, omdat u (of uw werknemer) getraind wordt tot een écht succesvolle verkoper. Niet enkel in theorie, maar ook in de praktijk. Graham Hulsebos gaat namelijk een stap verder waar andere verkooptrainingen stoppen door Blended learning toe te passen in deze interactieve training.

Tijdens de sales training wordt alles eruit gehaald wat erin zit om als doel succesvol te zijn. Niemand blijft achter en elke cursist krijgt tevens tussentijdse toetsingen. De 8 unieke verkooptechnieken worden op eenvoudige wijze uitgelegd, zodat ze in de praktijk daadwerkelijk toegepast kunnen worden. Dezelfde dag al!

Elke cursist van deze sales training komt met meer kennis uit de training en dat is absoluut terug te zien in de vele zéér positieve reviews (9,0+).

Selling is asking, not telling!

Wilt u ook dat uw werknemers, of uzelf, door onze verkooptraining met opleidingsgarantie 12 verschillende verkooptechnieken leren die stuk voor stuk hun effectiviteit hebben bewezen?
Het trainen van deze verkooptechnieken is uniek in Nederland. Na het volgen van deze interactieve training heeft u de kennis en vaardigheden om tussen 12 verschillende verkooptechnieken te schakelen. Een geweldige basis om gemotiveerd, gestructureerd, beter, makkelijker en meer adviserend te verkopen.

Het stellen van vragen leidt tot een relatie met u en de klant. Deze relatie zorgt uiteindelijk voor meer omzet, maar welke stappen en structuur moeten worden genomen om een relatie te krijgen met uw klant? Welke vragen moeten er gesteld worden om meer omzet te genereren?

Vraag 1: Stel ‘PIJN’ vragen. Worden de omzet targets gehaald?
Vraag 2: Stel ‘ONDERZOEK’ vragen. Werken uw verkopers wel met de juiste verkoopcyclus?
Vraag 3: Stel ‘WENS’ vragen. Wenst u ook 50% + meer omzet?
Vraag 4: Stel ‘TIJD’ vragen. Wanneer wilt u de omzet stijging realiseren?
Vraag 5: Stel ‘SLUIT’ vragen. Wilt u een verkooptraining boeken om de samenwerking aan te gaan? Graham helpt u graag!

 

"Help de klant succesvol te zijn met uw producten en/of diensten"
- Graham Hulsebos

2.000+

Deelnemers getrained

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Gemiddeld cijfer

400+

Aantal getrainde bedrijven

30+

Jaren ervaring

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog