Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Sales Training - Verkooptraining Verkoop Buitendienst Klassikaal

In één Buitendienst sales training - verkooptraining transformeer ik met mijn unieke formule buitendienstverkopers naar experts om écht succesvol adviserend te verkopen. Cursisten beoordeling 9.5.

Sorteren op

1 Verkooptrainingen

1 Verkooptrainingen

Sales Training Verkoop Buitendienst Klassikaal

Wilt u uw buitendienstverkooptechnieken naar een hoger niveau tillen en uw verkoopdoelen overtreffen? Schrijf u nu in voor onze klassikale Buitendienst Verkooptraining en investeer in uw succes!

Graham Hulsebos Sales en Verkooptrainingen Genomineerd voor 'Beste Opleider van Nederland.

Graham Hulsebos Verkooptrainingen is verheugd genomineerd te zijn voor 'Beste Opleider van Nederland' door Springest by STUDYTUBE. Deze erkenning benadrukt onze kwaliteit en toewijding in verkooptrainingen. Dank aan alle cursisten voor hun bijdrage.
 logo van 'Springest by STUDYTUBE' met kleurrijke pijlvormige elementen die omhoog wijzen, wat een positieve beweging of groei kan symboliseren. Onder het logo staat een lauwerkrans met de tekst 'Beste Opleider van Nederland', wat erop wijst dat de organisatie is genomineerd voor deze eretitel. Daaronder staat in kapitalen 'WIJ ZIJN GENOMINEERD!', wat de nominatie voor een prestigieuze onderscheiding of erkenning benadrukt. De algehele presentatie lijkt bedoeld om de nominatie voor een belangrijke prijs of onderscheiding in de educatieve sector te vieren.

Sales Trainer - Verkooptrainer Graham Hulsebos

Graham Hulsebos is een vooraanstaande verkooptrainer en motivator in Nederland, met ruim 20 jaar ervaring in het opleiden van professionals in buitendienstverkoop. Zijn diepgaande kennis van verkoop, gecombineerd met praktijkervaring in diverse sectoren, maakt hem de ideale bron voor iedereen die zijn of haar buitendienstverkoopvaardigheden wil versterken.

Graham heeft niet alleen 12 geavanceerde verkooptechnieken geïntegreerd in zijn Buitendienst Verkooptraining, maar hij heeft ook bewezen successen geboekt in het breken van nationale en internationale sales records. Zijn indrukwekkende prestaties getuigen van zijn uitzonderlijke expertise in buitendienstverkoop.

De training van Graham gaat verder dan de basisprincipes en leert u de nuances van adviserend verkopen en strategieën voor succesvolle persoonlijke klantinteracties in het veld. Hij begrijpt dat buitendienstverkoop specifieke vaardigheden vereist, en hij traint professionals om deze vaardigheden te beheersen. Zijn programma's zijn gebaseerd op zijn uitgebreide praktijkervaring en voortdurende professionele ontwikkeling.

Met zijn diepgaande kennis en expertise biedt Graham een uitzonderlijke ervaring voor professionals die streven naar succes in buitendienstverkoop. Hij heeft een indrukwekkend portfolio van gevolgde trainingen, waaronder SPIN Sales Training, Upgrade Sales Pipeline Management, Money Maker 2 Program, Sales Professional Assessment Of Knowledge, Management Training Real Problems, Real Solutions, Blackbook Training, Salescycle, Sales Management Training en CRM Specialist.

Welke onderdelen bevat een verkooptraining?

 • Prospecting en leadgeneratie: Hoe potentiële klanten identificeren en benaderen.
 • Effectieve communicatievaardigheden: Versterken van luister- en spreekgewoonten om effectief met klanten te communiceren.
 • Relatieopbouw met klanten: Het belang van het opbouwen van langdurige klantrelaties en vertrouwen.
 • Behoefteanalyse en klantgericht verkopen: Het begrijpen van de specifieke behoeften van klanten en het aanpassen van de verkoopbenadering.
 • Omgaan met bezwaren en weerstand: Het identificeren van bezwaren en het aanbieden van overtuigende oplossingen.
 • Prijsonderhandeling en waardepropositie: Het onderhandelen over prijzen en het benadrukken van de waarde van het aanbod.
 • Closing-technieken en afsluiting van deals: Het succesvol afsluiten van verkooptransacties.
 • Accountmanagement en klantbehoud: Het behouden van bestaande klanten en het uitbreiden van hun betrokkenheid.
 • Sales pipeline management: Het beheren en voorspellen van verkooptoekomst.
 • Effectieve salespitch en elevator pitch: Het beknopt en overtuigend presenteren van de waardepropositie.
 • Netwerken en relatiebeheer: Het opbouwen van een professioneel netwerk en het onderhouden van relaties.

Graham Hulsebos verkooptrainingen gaat verder

De sales trainingen gaan verder dan standaard onderdelen, omdat u (of uw werknemer) getraind wordt tot een écht succesvolle verkoper. Niet enkel in theorie, maar ook in de praktijk. Graham Hulsebos gaat namelijk een stap verder waar andere verkooptrainingen stoppen door Blended learning toe te passen in deze interactieve training.

Tijdens de sales training wordt alles eruit gehaald wat erin zit om als doel succesvol te zijn. Niemand blijft achter en elke cursist krijgt tevens tussentijdse toetsingen. De 8 unieke verkooptechnieken worden op eenvoudige wijze uitgelegd, zodat ze in de praktijk daadwerkelijk toegepast kunnen worden. Dezelfde dag al!

Elke cursist van deze sales training komt met meer kennis uit de training en dat is absoluut terug te zien in de vele zéér positieve reviews (9,0+).

Selling is asking, not telling!

Wilt u ook dat uw werknemers, of uzelf, door onze verkooptraining met opleidingsgarantie 12 verschillende verkooptechnieken leren die stuk voor stuk hun effectiviteit hebben bewezen?
Het trainen van deze verkooptechnieken is uniek in Nederland. Na het volgen van deze interactieve training heeft u de kennis en vaardigheden om tussen 12 verschillende verkooptechnieken te schakelen. Een geweldige basis om gemotiveerd, gestructureerd, beter, makkelijker en meer adviserend te verkopen.

Het stellen van vragen leidt tot een relatie met u en de klant. Deze relatie zorgt uiteindelijk voor meer omzet, maar welke stappen en structuur moeten worden genomen om een relatie te krijgen met uw klant? Welke vragen moeten er gesteld worden om meer omzet te genereren?

 1. Strategie Vragen: Wat zijn uw strategieën voor het maximaliseren van verkoop in het buitendienstgebied?
 2. Klantrelatie Vragen: Hoe bouwt u duurzame relaties op met uw klanten in de buitendienst?
 3. Resultaatgerichte Vragen: Hoe meet en beoordeelt u de effectiviteit van uw buitendienstverkoopactiviteiten?
 4. Concurrentie Vragen: Hoe onderscheidt u zich van de concurrentie in uw benadering van buitendienstverkoop?
 5. Zelfontwikkeling Vragen: Op welke manieren werkt u aan uw persoonlijke en professionele groei in de buitendienstverkoop?

 

"Help de klant succesvol te zijn met uw producten en/of diensten"
- Graham Hulsebos

2.000+

Deelnemers getrained

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Gemiddeld cijfer

400+

Aantal getrainde bedrijven

30+

Jaren ervaring

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog