Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prijs

Boek Graham Hulsebos voor uw Sales Training/ Verkooptraining

Boek de beste sales training verkoop cursus met 8 verkooptechnieken. Leer adviserend verkopen van Graham Hulsebos. Cursisten Beoordeling 9.5.

Sorteren op

6 Verkooptrainingen

6 Verkooptrainingen

Boek Graham Hulsebos voor uw Sales Training/ Verkooptraining

Graham Hulsebos is dé expert op het gebied van verkooptraining. Als geen ander weet hij hoe u uw verkoopteam kunt trainen om meer omzet te genereren. Met zijn bewezen succesvolle methodes heeft hij al vele organisaties geholpen hun verkoopresultaten te verbeteren. Wilt u ook graag meer verkopen realiseren en uw team hierin naar een hoger niveau tillen? Boek dan nu een verkooptraining met Graham Hulsebos!

De training van Graham Hulsebos is gebaseerd op de 6 leidende principes van succesvolle verkopers, de 10 basisregels van verkopen, de 5 stappen van adviserend verkopen en 8 bewezen verkooptechnieken. Deze methodes zijn ontwikkeld door Graham zelf en hebben hun effectiviteit in de praktijk ruimschoots bewezen. Met deze training krijgen uw verkopers alle tools en kennis die nodig zijn om meer deals te sluiten en klantrelaties op te bouwen die blijven bestaan.

Tijdens de training zal Graham Hulsebos uw verkopers leren hoe zij de klant centraal kunnen stellen in hun verkoopgesprekken. Hij zal laten zien hoe u een vertrouwensband kunt opbouwen en hoe u het beste kunt inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Met de 5 stappen van adviserend verkopen leert u hoe u op een natuurlijke en effectieve manier uw producten of diensten aan de man kunt brengen.

Daarnaast zal Graham Hulsebos in zijn training aandacht besteden aan 8 verschillende verkooptechnieken. Deze technieken zijn erop gericht om de klant te overtuigen en te beïnvloeden, zonder dat dit als pusherig of agressief overkomt. Door het toepassen van deze technieken kan uw  verkoopteam het verkoopproces sturen en de deal naar zich toetrekken.

Met een verkooptraining van Graham Hulsebos bent u verzekerd van een succesvolle investering in de groei van uw organisatie. Door de bewezen methodes en technieken zal uw verkoopteam meer deals sluiten en betere klantrelaties opbouwen. Wilt u ook profiteren van deze expertise en uw verkoopresultaten naar een hoger niveau tillen? Boek dan nu een verkooptraining met Graham Hulsebos en laat u verkoopteam excelleren!

Cursisten beoordeling

Springest: 9.1 - Edubookers 8.9

Kwaliteitsgarantie

Volledige dekking: Kwaliteitsgarantie voor al uw sales behoeften

Praktische ervaring

Leerzame lessen uit de praktijk: Praktische ervaring in actie

Voor elke verkoper

Tips en trucs voor het verbeteren van uw verkoopvaardigheden en het behalen van uw targets

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog