We willen graag cookies plaatsen op uw computer zodat wij Grahamhulsebos.nl steeds beter kunnen maken. Cookies beheren

Boek Graham Hulsebos voor uw Sales Training/ Verkooptraining

Boek de beste sales training verkoop cursus met 8 verkooptechnieken. Leer adviserend verkopen van Graham Hulsebos. Cursisten Beoordeling 9.5.

Sorteren op

6 Verkooptrainingen

6 Verkooptrainingen

Boek Graham Hulsebos voor uw Sales Training/ Verkooptraining

Boek Graham Hulsebos direct voor een Incompany sales training/ verkooptraining voor uw  verkoopteam, of boek een van de Klassikale Sales Training Verkooptraining in Nederland!

Bekijk hier onder korte introductievideo voor onze Masterclass Verkopen. Deze Verkooptraining geeft Graham Hulsebos door het gehele land en internationaal.

Track Record Graham Hulsebos

Graham Hulsebos heeft een van de beste en langste track records op het gebied van verkopen en sales. Hij wist bij zijn voormalige werkgever New Horizons record op record te verbreken. Elke maand behaalde hij ruimschoots zijn targets en verschillende titels, zoals First Senior Sales  en Record Maandomzet meerdere malen.

Verbeter jouw sales vaardigheden

Wil jij ook beter en meer leren verkopen? Graham Hulsebos neemt jou mee en leert jou alle verkooptechnieken, die je direct kunt toepassen in jouw werkzaamheden. Graham Hulsebos maakt verkopen leuk en interessant. Deelnemers beoordelen Graham Hulsebos gemiddeld met een 9,2! 

Of je nu een (junior) accountmanager, een showroomverkoper of een commercieel medewerker binnendienst, met de verkooptechnieken van Graham Hulsebos krijg je meer inzicht in de psychologie van verkoop en sales. De verkooptechnieken zijn gebaseerd op de praktijk en dus voor iedereen die zijn of haar targets moet halen, geschikt!

Boek Graham Hulsebos voor onderstaande vakgebieden:

- Account Management / Accountmanagers / Vertegenwoordigers

- Commercieel Medewerkers Binnendienst / Commercieel Medewerkers Buitendienst

- Showroomverkopers / Autodealers / Winkelverkopers

- Verkopers Detailhandel / Retail

- Telemarketeers / Teamleiders Telefonische Verkoop & Acquisitie / Callcenter Medewerkers

Sales training Blog

Lees onze meest recente artikelen

Lees blog